Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

U35 samtalesalon med klimaambassadøren

13. september kl. 16.30 - 18.00 CEST

Kom til eksklusiv samtalesalon med Danmarks klimaambassadør! 

At betegne klimaforandringer som vor tids største udfordring er nærmest en underdrivelse. I hvert fald efter en sommer, hvor tørke og brande har hærget sydpå, og kraftige regnskyl har forårsaget oversvømmelser i andre områder.

Den grønne omstilling kalder mere end nogensinde på aktivt samarbejde og ansvar i det internationale system. Konsekvenserne af klimaforandringerne bliver stadig tydeligere, og verdens lande er nødt til at halvere udledningen af drivhusgasser i de næste ti år.

I 2020 fik Danmark sin første klimaambassadør: FN og UM-veteran Tomas Anker Christensen.

Danmark samarbejder med 19 nationer om at sænke belastningen på klimaet. En central rolle for Tomas Anker Christensen i denne proces er at agere bindeled mellem den danske regering og disse 19 lande – også for at sikre indflydelse i global klimapolitik.

Kom med til mødet, hvor vi sammen med Tomas vil blive klogere på, hvad klima betyder i det danske udenrigsministerium. Vi vil også tale om udenrigstjenestens rolle indenfor feltet.

U35’s bestyrelsesformand, Mathies Duch Gronemann, er vært.
 
Der vil foruden viden og indsigt blive serveret en let anretning til mødet. Husk at tilmelde dig hurtigt, da der er et begrænset antal pladser.

Dato: Tirsdag 13. septemberTid: 16.30-18.00Sted: Klimaministeriet, Holmens Kanal 20, 1060 København

Mødet er eksklusivt for U35 medlemmer. Det er et lukket møde under Chatham House Rule, og vi vil bede deltagerne om at respektere, at informationer, som bliver delt, ikke er til citat eller offentliggørelse.

Arrangementet er gratis for medlemmer af U35. Vi opkræver et udeblivelsesgebyr på 100 kr. for tilmeldte, der ikke deltager, da vi reserverer plads og mad på baggrund af antallet af tilmeldte personer. 

Mødet er eksklusivt for U35 medlemmer.
Bemærk venligst: Arrangementet er gratis for medlemmer af U35, dog opkræver vi et udeblivelsesgebyr på 100 kr. for tilmeldte der ikke deltager da vi reserverer plads og mad på baggrund af antallet af tilmeldte personer. 

Der er desværre lukket for tilmeldinger til dette arrangement. Skriv dig på venteliste ved at sende en mail til meriem@udenrigs.dk og oplys fuldt navn og kontaktinformation.

Detaljer

Dato:
13. september
Tidspunkt:
16.30 - 18.00 CEST
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Sted

Klimaministeriet
Holmens Kanal 20
København K, 1060 Danmark
+ Google Maps