Medarbejdere

Fotograf: Steen Brogaard
Fotograf: Steen Brogaard

Charlotte Flindt Pedersen
Direktør

Charlotte Flindt Pedersen er Selskabets direktør. Hun er cand.mag. i østeuropastudier og samfundsfag med speciale i minoritetsstudier fra Københavns Universitet. Hun udgav i 1990 bogen ”Eksperimentet – billeder fra Sovjetunionen”. Hun har en lang karriere bag sig på Institut for Menneskerettigheder, hvor hun i 17 år arbejdede med internationale menneskerettigheder. På Instituttet var hun ansvarlig for arbejde i Baltikum, Centralasien, Ukraine, Hviderusland og Serbien, med blandt andet reformer af politi og retsvæsen på Balkan efter krigen, samt som leder af det internationale civilsamfundssamarbejde. Fra 2009 var hun vicedirektør og international chef på Institut for Menneskerettigheder. Charlotte Flindt Pedersen tiltrådte i 2015 som direktør i Det Udenrigspolitiske Selskab, hvor hun arbejder på at styrke debatten om udenrigspolitik i Danmark, og har de seneste år styrket organisationens profil og stemme i den politiske debat.
Sideløbende yder hun konsulenttjenester inden for menneskerettigheder, civilsamfund og udvikling, bl.a. for Udenrigsministeriet og Danida på danske udviklingsprojekter, senest vedrørende styrkelse af civilsamfundet i Ukraine og Georgien. Charlotte Flindt Pedersen er medlem af flere bestyrelser, herunder Wistifonden (forperson), DIPD (Dansk Institut for Partier og Demokrati) og Europe Foundation i Georgien. Hun sidder desuden i Udviklingspolitisk Råd og i aftagerpanelet på Tværkulturelle og Regionale studier (ToRS).

Fotograf: Steen Brogaard
Fotograf: Steen Brogaard

Ane Dalegaard Hansen 
Sekretariatsleder og eventkoordinator – På barsel

Ane er sekretariatsleder med ansvar for Selskabets daglige drift. Her står hun for administration, medlemspleje og den daglige kommunikation i sekretariatet. Hun er desuden eventkoordinator og står for logistikken i forbindelse med møde- og konferenceforberedelse samt for den praktiske  afvikling af arrangementer.
Ane har en bachelor i historie fra Københavns Universitet og er Cand.soc. i Global Studies fra Roskilde Universitet.

Ida Sparre-Ulrich, Kommunikationsansvarlig,  Det Udenrigspolitiske Selskab.
Ida Sparre-Ulrich, Kommunikationsansvarlig, Det Udenrigspolitiske Selskab.

Ida Sparre-Ulrich 
Chefredaktør på Udenrigs og kommunikationsansvarlig

Ida er chefredaktør for Selskabets magasin, Udenrigs. Hun står for det redaktionelle, administrative og strategiske arbejde i forbindelse med magasinets udgivelse og skriver artikler. Ida er desuden kommunationsansvarlig i Det Udenrigspolitiske Selskab, hvor hun står for den daglige kommunikation i forbindelse med events, promovering og markedsføring. Ida har en kandidat i Litteraturvidenskab og har en baggrund som Ruslandsekspert og skribent på Dagbladet Information.

Fotograf: Steen Brogaard
Fotograf: Steen Brogaard

Christoffer Dahl 
Administrations og eventkoordinator

Christoffer er administrations koordinator med ansvar for Selskabets daglige drift. Her står han for administration, medlemspleje og den daglige kommunikation i sekretariatet. Han er desuden eventkoordinator og står for logistikken i forbindelse med møde- og konferenceforberedelse samt for den praktiske afvikling af arrangementer.
Christoffer har en bachelor i internationale studier fra Roskilde Universitet og en kandidatgrad i Statskundskab fra Københavns Universitet.

Fotograf: Steen Brogaard
Fotograf: Steen Brogaard

Anne Sofie Bang 
Studentermedhjælper

Anne Sofie er studentermedhjælper indenfor kommunikation og SoMe. Hun står for Selskabets tilstedeværelse på de sociale medier, hvor hun udgiver relevant indhold om arrangementer og andre aktiviteter. Hun varetager også andre forefaldende kommunikationsopgaver, deltager i arrangementer og er tilknyttet arbejde med Udenrigs’ grafiske og visuelle identitet. Anne Sofie er i gang med en uddannelse i multimediedesign på Københavns Erhvervsakademi (KEA).
    

MJZ04705_DxO-1920-colour_1

Eva Rheimer Andersen
Projekt- og eventkoordinator

Eva Rheimer Andersen er ansvarlig for koordinering af projekter og events hos Det Udenrigspolitiske Selskab, med fokus på Selskabets Aarhus afdeling. Hun håndterer planlægning og afholdelse af arrangementer, udvikling af materialer og sociale mediekampagner, samt sikrer de praktiske aspekter af events. Eva har været en del af Det Udenrigspolitiske Selskab Aarhus siden 2019 og bidrager nu væsentligt til hovedafdelingen i København, herunder koordinering af Selskabets deltagelse på Folkemødet 2024. Eva har en bachelor- og kandidatgrad i statskundskab fra Aarhus Universitet.

intern

Alessandra Paolini
Praktikant

Alessandra Paolini er praktikant i Selskabet. Hun læser en kandidat i International Relations ved LUISS Guido Carli University i Rom, hvorfra hun også er bachelor i Political Science. Som praktikant arbejder Alessandra med research, hjælper med planlægning af arrangementer og ekstern kommunikation med Selskabets partnerorganisationer.
    

download

Carsten Søndergaard
Seniorrådgiver

Carsten Søndergaard har været ambassadør til Rusland fra 2018-2022. Han har tidligere været ambassadør i Irland, NATO, Tyskland og Tyrkiet. Han var fra 2001-2005 chef for Nordgruppen i Udenrigsministeriet, der omfattede udenrigs- og sikkerhedspolitik, samt EU-politik. Carsten Søndergaard har været udsendt til ambassaderne i hhv. London og Washington DC. Carsten Søndergaard er cand.scient.pol fra Aarhus Universitet i 1979.