DUS U35

U35 er Det Udenrigspolitiske Selskabs ungdomsafdeling for unge under 35. Her er alle unge under 35 år med interesse for udenrigspolitiske anliggender velkomne.

Vi forsøger at skabe en arena for vidensdeling og debat af udenrigspolitik for studerende og young professionals. Vores bestyrelse arbejder kontinuerligt for at kunne tilbyde alle medlemmer interessante arrangementer og relevante aktiviteter.

Som medlem får man følgende:

  • Indbydelser til alle medlemsmøder, konferencer og tilsvarende arrangementer.
  • Digital adgang til tidsskriftet Udenrigs. Tidsskriftet udkommer tre gange om året med artikler om udenrigspolitik.
  • Indbydelser til at deltage i Selskabets studierejser. Deltagelse i rejserne betales dog særskilt.

Som DUS35-medlem får man desuden følgende, der kun tilbydes medlemmer af ungdomsafdelingen:

  • 4-6 særlige arrangementer årligt, målrettet unge mennesker. Vi lægger vægt på, at der ved disse arrangementer også bliver lejlighed til at netværke.

Bestyrelse

Mathies Duch Gronemann (forperson)
Mathies Duch Gronemann (f. 1997) er kandidatstuderende i statskundskab på Københavns Universitet og specialiserer sig indenfor International Politisk Økonomi og klimapolitik. Han arbejder deltid med public affairs i energivirksomheden Ørsted og har tidligere arbejdet med public affairs i Danfoss og i chefredaktionen på Magasinet Ræson.

Christine Roj
Christine Roj (f. 1999) er redaktionschef hos RÆSON og studerende på Institut for Statskundskab i København. Hun har tidligere været chefredaktør for studentermagasinet Europæiske Horisonter om europæisk politik og Head of European Conferences i den transatlantiske policy-incubator for studerende European Horizons.

Marius Hauge Hvithamar
Marius Hauge Hvithamar (f. 1996) er på orlov fra Dansk Institut for Internationale Studier (DIIS) for at være i praktik ved Danmarks faste repræsentation ved NATO HQ. Han er kandidatstuderende på Institut for Statskundskab i København med speciale i international politik og konfliktløsning og er tidligere forperson for International Debat.

 

Arifa Mujahid
Arifa Mujahid (f. 1995) er dansk-pakistaner og cand.scient.pol. fra KU. Hun interesserer sig for den globale bæredygtighedsagenda, og intersektionaliteten mellem køn, alder og race inden for diskurser om klimaforandring. Tidligere har hun engageret sig i flere civilsamfundsorganisationer, været i praktik ved den Europæiske Kommission, og arbejdet som projektassistent for UN’s Sustainable Development Solutions Networks Youth Initiative.

Celine La Cour
Celine Emma la Cour studerer statskundskab på Københavns Universitet og skriver for tiden speciale om forholdet mellem Vesten og Rusland i samarbejde med Peace Research Institute Frankfurt. Hun har arbejdet næsten tre år i kommunikationssektionen i Forsvarskommandoen og har boet et halvt år i Rusland som praktikant på den danske ambassade i Moskva. Nu arbejder hun i Det Internationale Sekretariat i Folketinget og skriver freelance artikler om Rusland til magasinet Ræson. 

Franciska Kirkegaard Flugt
Franciska Kirkegaard Flugt (f. 1995) er uddannet cand. scient. pol. fra Københavns Universitet og ansat som fuldmægtig i Udenrigsministeriet. Hun har blandt andet været involveret i forskning om dansk diplomati, Ulrik Federspiels erindringer “Et Diplomatisk Liv” og været involveret i udarbejdelsen af myndighedsevalueringen af Afghanistanevakueringen.

 

Negin Nader Bazrafkan

Simon Kastberg