Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Morning Brief: Rusland og krigen i Ukraine

6. september 2022 kl. 8.00 - 9.30 CEST

Ruslands invasion af Ukraine den 24. februar udløste den største menneskeskabte sikkerhedskrise og humanitære krise i Europa siden Anden Verdenskrig. Med Kina på sidelinjen udgør invasionen en direkte udfordring af det vestlige alliancesystem og den liberale verdensorden.

De geopolitiske konsekvenser har været betydelige. Den indenrigspolitiske udvikling i Rusland undergår betydelige stramninger. Flere og flere betegner samfundet med Putin i spidsen som fascistisk, hvor frygt og propaganda har skabt en apatisk befolkning, der bare ser til, imens krigen udspiller sig for øjnene af dem. Samtidig bliver livet med Vestens sanktioner sværere, og vestlige firmaer forlader landet i hobetal.

Vi inviterer i samarbejde med PensionDanmark til Morning Brief om Rusland og den politiske situation, hvor afgående ambassadør i Rusland Carsten Søndergaard deler sit perspektiv.

Hybrid:
Vi livestreamer dette Morning Brief, så du har mulighed for at deltage virtuelt. Tilmelding til dette foregår ligesom tilmelding til det fysiske arrangement via nedenstående link.

PROGRAM

08.00 Ankomst, kaffe & netværk på Langelinie Allé.

08.30 Velkommen (Hybrid – livestreaming starter).
Torben Möger Pedersen, adm. direktør, PensionDanmark.

08.35 Rusland og den geopolitiske situation.
Carsten Søndergaard, afgående ambassadør i Rusland.

09.15 Q&A.

09.30 Tak for i dag!

Detaljer

Dato:
6. september 2022
Tidspunkt:
8.00 - 9.30 CEST
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Sted

PensionDanmark
Langelinie Allé 43
København Ø, 2100
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside