Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Uffe og Mogens om verden – Live!

11. december 2018 kl. 19.15 - 20.30 CET

Kom med når to af landets største udenrigspolitiske kapaciteter Uffe Ellemann-Jensen og Mogens Lykketoft ser tilbage på året, der gik med udenrigspolitiske briller. Denne udgave af ”Uffe og Mogens om Verden” omhandler den voksende modvind, demokratiet og det internationale samarbejde står over for i dag. De to herrer tager bestik af verdens kurs ind i 2019 med alt, hvad det indebærer af geopolitiske spændinger og konflikt, magtforskydninger, oprustning, og klimaforandringer, der sender mennesker på vandring i uset omfang.

Uffe og Mogens om Verden er et udenrigspolitisk magasin på dk4 som optages i samarbejde med Det Udenrigspolitiske Selskab, hvor Selskabets direktør, Charlotte Flindt Pedersen, styrer samtalen mellem Uffe og Mogens. Vi åbner årets sidste program for publikum, og som medlem af Selskabet inviteres du hermed til at deltage ved optagelsen af programmet. 

Dørene åbnes kl 19.15. og lukkes kl 20.00. Øl, vin og vand sælges.

Der er begrænset antal pladser så tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet. Tilmelding til arrangementet foregår nedenfor. Når du har tilmeldt dig til arrangementet, fremgår beskeden ‘tak for din tilmelding’ på siden, der hvor tilmeldingsformularen tidligere befandt sig. Dermed er din tilmelding registreret


    
     
   
This Form has no fields.

Detaljer

Dato:
11. december 2018
Tidspunkt:
19.15 - 20.30 CET

Sted

DK4
Rådsmandsgade 55
København N, 2200
+ Google Maps