Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stagnation i Rusland? Foredrag med Andrei Kolesnikov

4. december 2018 kl. 16.15 - 17.30 CET

Præsident Putin er valgt til en ny periode med stor opslutning. Den russiske økonomi kører ikke for godt, men Putin er tilbage på verdensscenen og mødes med Trump, Merkel og Makron, og sidder med ved de afgørende forhandlinger om Ukraine, Syrien og Iran. 

Hvordan opererer Putin og hvordan skal vi egentlig forstå Ruslands nuværende situation – både geopolitisk og -økonomisk? Og Hvad er status på Trump-Putin relationen, som ikke er helt nem at blive klog på?

Vi har inviteret Carnegie Moskvas Andrei Kolesnikov til København for at han kan dele sin analyse af situationen med os. Andrei Kolesnikov er Senior Fellow ved Carnegie, Moskva. Han arbejder med russisk indenrigspolitik efter Ukraine-krisen og ideologiske ændringer i det russiske samfund. Han arbejder også på Gaidars Institut for Økonomisk Politik og skriver til Vedomosti og Gazeta.ru. Han er også tidligere redaktør for Novaja Gazeta og har udgivet flere bøger, bl.a. om Anatoli Chubais.

Program: 

17.15-17.20: Introduktion v. Charlotte Flindt Pedersen, direktør i Det Udenrigspolitiske Selskab

17.20-17.55: Oplæg v. Andrei Kolesnikov

17.55-18.10: Diskussion mellem Andrei Kolesnikov og Per Carlsen, tidl. dansk ambassadør i bl.a. Rusland og nuværende senior adviser hos Det Udenrigspolitiske Selskab

18:10-18.30: Q&A med publikum

Arrangementet foregår på engelsk. 

Tilmelding til arrangementet foregår nedenfor. Når du har tilmeldt dig til arrangementet, fremgår beskeden ‘tak for din tilmelding’ på siden, der hvor tilmeldingsformularen tidligere befandt sig. Dermed er din tilmelding registreret. 

Hvis du ikke er medlem af Det Udenrigspolitiske Selskab, men gerne vil deltage, beder vi dig overføre DKK50 via mobilepay på 69356. Skriv venligst ‘Kolesnikov’ i kommentarfeltet.  

Vi vil gerne takke Folmer & Helle Wistis Fond for International Forståelse for at yde støtte til dette arrangement og dermed muliggøre det.

 


    
     
   
This Form has no fields.

Detaljer

Dato:
4. december 2018
Tidspunkt:
16.15 - 17.30 CET
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Det Udenrigspolitiske Selskab
E-mail
udenrigs@udenrigs.dk

Sted

Auditorium 35.01.44, CSS, University of Copenhagen
Gammeltoftsgade 13
København K, 1355
+ Google Maps