Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dr. Daniela Schwarzer i Det Udenrigspolitiske Selskab

8. januar 2019 kl. 7.30 - 9.00 CET

Den 8. januar er vi klar med årets første arrangement. Vi inviterer til morgenmøde med direktøren for vores tyske søsterorganisation, Deutsche Gesellschaft für Auswärtige Politik (DGAP). Dr. Daniela Schwarzer vil tale under overskriften ‘Europæisk fremtid og europæisk sikkerhedspolitik’. Dr. Schwarzer vil således give sit bud på, hvad det nye år vil bringe af muligheder og udfordringer for et Europa, som går et forandringens år i møde.  

Dr. Daniela Schwarzer, som siden 2017 har været direktør for DGAP, har tidligere været forskningschef hos The German Marschall Fund of the United States samt leder for fondens kontor i Berlin. Dr. Schwarzers ekspertise ligger inden for tysk og europæisk udenrigspolitik, europæiske institutioner og transatlantiske relationer. 

Arrangementet modereres af Selskabets formand, Lykke Friis, som har mange års erfaring med tysk og europæisk politik, og som er fast tysklandskorrespondent for Berlingske.

Tilmelding til arrangementet foregår nedenfor. Når du har tilmeldt dig til arrangementet, fremgår beskeden ‘tak for din tilmelding’ på siden, der hvor tilmeldingsformularen tidligere befandt sig. Dermed er din tilmelding registreret. 

Hvis du ikke er medlem eller gæst af et medlem af Det Udenrigspolitiske Selskab, men gerne vil deltage, beder vi dig overføre DKK50 via mobilepay på 69356. 


    
     
   
This Form has no fields.

Detaljer

Dato:
8. januar 2019
Tidspunkt:
7.30 - 9.00 CET
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Det Udenrigspolitiske Selskab
E-mail
udenrigs@udenrigs.dk

Sted

Store Sal, Vartov
Farvergade 27
København K, 1463
+ Google Maps