Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Algeriets udenrigsminister i København: Terrorbekæmpelse og antiradikalisering

10. januar 2019 kl. 15.00 - 16.30 CET

NB! Algeriets udenrigsminister, Abdelkader Messahel, vil tale på fransk. Under arrangementet bliver der foretaget simultantolkning med dertilhørende hovedtelefoner. 

Forsvarsakademiet, Det Udenrigspolitiske Selskab og Det Krigsvidenskabelige Selskab inviterer til arrangement, når Algeriets udenrigsminister, Abdelkader Messahel, er i Danmark. Udenrigsminister Messahel vil tale om antiradikalisering og terrorbekæmpelse d. 10. januar kl. 1600-1730.

Algeriet har været igennem såvel en uafhængighedskrig i 60’erne som en de facto borgerkrig i 90’erne. Særligt på baggrund af sidstnævnte har landet gjort sig en række erfaringer om anti-radikalisering, terrorbekæmpelse og forsoning. Udenrigsminister Messahels besøg giver en unik lejlighed for at at få et indblik i, hvorledes man fra et land, der har en lang erfaring, men samtidig fortsat kæmper med disse udfordringer, ser på emnerne, løsninger og perspektiver også i en international kontekst.

Chef for Institut for strategi ved Forsvarsakademiet, Anja Dalgaard-Nielsen, moderer arrangementet og vil efterfølgende perspektivere over indlægget fra Udenrigsminister Messahel. Anja har tidligere fungeret som afdelingschef i Politiets Efterretningstjeneste og modtog i 2017 Rosenkjærprisen for hendes formidling om terror og radikalisering.

Tilmelding til arrangementet foregår nedenfor. Når du har tilmeldt dig til arrangementet, fremgår beskeden ‘tak for din tilmelding’ på siden, der hvor tilmeldingsformularen tidligere befandt sig. Dermed er din tilmelding registreret. 

Hvis du ikke er medlem eller gæst af et medlem af Det Udenrigspolitiske Selskab, men gerne vil deltage, beder vi dig overføre DKK50 via mobilepay på 69356. 


    
     
   
This Form has no fields.

Detaljer

Dato:
10. januar 2019
Tidspunkt:
15.00 - 16.30 CET
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Svanemøllen Kaserne, AUD (byg. 118)
Ryvangs Allé 1
København Ø, 2100 Danmark
+ Google Maps