Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

U35 Morning Brief: VM i Qatar

6. oktober 2022 kl. 8.00 - 9.00 CEST

Bliv klogere på fodboldverden på en hyggelig efterårsmorgen, når U35 besøger Danwatch til Morning Brief om deres undersøgelser!

Den 20. november går det hele løs. Verdensmesterskaberne i herrefodbold bliver afholdt i Qatar.

Turneringen sker dog på baggrund af flere kontroverser, end man kan tælle på to hænder. Centralt i kritikken står diskussioner om korruption, omstridte lokale love mod minoriteter og internationale standarder for migrantarbejde, som ikke er blevet overholdt, og som blandt andet har kostet cirka 6750 arbejdere livet.

Specielt sidste argument er noget, mediet Danwatch har beskæftiget sig med. Oscar Rothstein, journalist på Danwatch, har lavet undersøgelser og artikler om situationen i Qatar. For hvordan hænger det danske erhvervsliv egentlig sammen med VM i Qatar? Oscar vil præsentere os for hans analyser.

I forhold til at forstå, hvilket land Qatar er, og hvorfor det trækker så meget negativ opmærksomhed, vil Helle Malmvig, seniorforsker ved Dansk Institut for Internationale Studier og Mellemøst-specialist, præsentere os for Qatar – et land, som måske ikke er den superskurk, det ofte bliver portrætteret som.

Start din dag med lækker morgenmad og über relevant viden, inden du drager videre til studie/job!

U35xDanWatch: I denne serie af morning briefs dykker vi ned i en undersøgelse fra DanWatch. Arrangementerne er kun for U35’ere. Er der en undersøgelse/artikel, du syntes kunne være spændende at vi tager op? Så er du meget velkommen til at skrive til meriem@udenrigs.dk.

Detaljer

Dato:
6. oktober 2022
Tidspunkt:
8.00 - 9.00 CEST
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

DanWatch
Nørregade 18
København K, Nørregade 18, 4. 1165 København K Danmark
+ Google Maps