Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

U35: Jonas Parello-Plesner om midtvejsvalget i Trumps USA

30. oktober 2018 kl. 16.00 - 17.30 CET

Bliv klædt godt på til midtvejsvalget den 6. november! Amerikanerne skal vælge nye medlemmer til Kongressen, og udfaldet kan gøre livet surt for Trump.

Der er lagt op til forandringer i det politiske landskab i Washington. Valgkampen er tæt i flere stater, og slutspurten er godt i gang. Demokraterne står lige nu til at få flertal i Repræsentanternes Hus – og det kan begrænse Det Republikanske Partis handlerum.

Vil du vide, hvad der optager vælgerne i Arizona? Og hvordan udfaldet kan påvirke den amerikanske udenrigspolitik? Om demokraterne kan levere på deres valgløfter? Og hvor meget Trump egentlig interesserer sig for midtvejsvalget? Det vil vi!

Derfor har vi inviteret Jonas Parello-Plesner til at gøre os alle sammen meget klogere på midtvejsvalget.

Jonas Parello-Plesner er senior fellow på Hudson Institute og seniorrådgiver og programdirektør hos Rasmussen Global.

Jonas er lige vendt tilbage til Danmark efter 5 år i Washington DC, hvor han først var afdelingschef for udenrigspolitik på den danske ambassade. Sidenhen blev han tilknyttet tænketanken Hudson Institute, hvor han dagligt beskæftigede sig med det konservative og republikanske USA.

Han kender vejen rundt i Kongressens kringelkroge som enhver garvet lobbyist. I løbet af sin tid i USA har han rejst igennem 45 stater, skudt og jaget i Texas, og mødt amerikanere udenfor de liberale metropoler – bl.a. mange af de oversete vælgere, som var med til at stemme Trump ind.

Program: 

17.00-17.30: Jonas Parello-Plesner om midtvejsvalget 2018

17.30-18.00: Spørgsmål til Jonas Parello-Plesner fra U35-bestyrelsesmedlemmerne, Nicolai Trudsøe Trock og Anne Kirstine Rønn

18.00-18.30: Q&A med publikum

 

Tilmelding er påkrævet og foregår nedenfor. Det er ikke tilstrækkeligt at tilmelde sig på Facebook.

Du kan melde dig ind Det Udenrigspolitiske Selskab U35 på https://udenrigspolitik.dk/u35/ – det koster kun DKK200 om året og giver dig adgang til dette og andre spændende arrangementer.

Hvis du ikke vil være medlem, men gerne vil deltage i dette arrangement, kan du også indbetale DKK50 via mobilepay (69356). 


    
     
   
This Form has no fields.

Detaljer

Dato:
30. oktober 2018
Tidspunkt:
16.00 - 17.30 CET
Begivenhed Kategori:

Sted

Hjørnestuen, Vartov
Farvergade 27
København K, 1463
+ Google Maps