Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

U35 Fredagsbar: Coronadiplomati og Geopolitik med Flemming Konradsen

28. maj 2021 kl. 18.00 - 19.30 CEST

Hvad er de geopolitiske aspekter af Covid-19 vaccineproduktion, donation og salg? Og hvordan skal verden fremadrettet samarbejde omkring forberedelse og forebyggelse mod fremtidige pandemier? Sammen med professor Flemming Konradsen dykker vi ned i de geopolitiske aspekter af Covid-19, og tager det lange lys på til fremtiden. Vi sætter fokus på hvorledes nationale og international politiske forhold har haft betydning for tilgange til kontrol af Coronapandemien.
 
Vi her i Selskabet er glade for at kunne byde velkommen til året første fysiske U35-arrangement. Det bliver en hyggelig og livlig fredagsbar på Cafe Paludan i indre by, hvor der vil blive diskuteret Coronadiplomati i en geopolitik verden. 
 
Til at føre os igennem aftenen har vi: 
Flemming Konradsen, professor i global miljøsundhed og leder af School of Global Health ved Københavns Universitet. 
Søren Warthoe, medlem af U35-bestyrelsen, tidligere politisk konsulent i Aids-Fondet, og lige startet som programleder for Borgernes Hus i Solrød. 

Vi følger myndighedernes regler omkring Covid-19 restriktioner, og det er derfor nødvendigt at dukke op med bevis på en negativ Covid-test, vaccine eller bevis på at man har haft Covid-19 inden for de sidste 150 dage. Desuden skal der bæres mundbind, undtagen når man sidder ned. Der bliver serveret drinks og snacks, men er man i humør til mere kan man sagtens bestille ekstra i baren. 

OBS: Begrænset antal pladser – Registering er nødvendigt.


    
     
   
This Form has no fields.

Detaljer

Dato:
28. maj 2021
Tidspunkt:
18.00 - 19.30 CEST
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Cafe Paludan
Fiolstræde 10
København, 1171 Danmark
+ Google Maps