Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

U35: Besøg på den sydkoreanske ambassade

8. maj kl. 16.00 - 17.30 CEST

I U35 interesserer vi os for den store verden, og forsøger at komme rundt i alle verdenshjørner.

Denne gang skal vi om på den anden side af jordkloden og fjernøsten, nemlig med besøg hos Den sydkoreanske ambassade.

Vi kender alle det danske hospitalsskib Jutlandia’s rolle under Koreakrigen, og vi ved, at splittelsen mellem den nordlige og sydlige del af Koreahalvøen er genstand for løbende forsvars- og sikkerhedspolitiske spørgsmål.

Men vidste du at Sydkorea i folkemunde kaldes miraklet på Han-floden, og at landet i dag er det land i verden der bruger størstedelen af BNP på forskning og udvikling, at landet er et af verdens mest digitaliserede samfund, at Sydkorea importerer vindteknologier fra danske virksomheder, eller at landet står over for en demografisk krise som resten af Vesten?

Der er mange spændende aspekter af Sydkorea og dette arrangement er et af flere, hvor vi i samarbejde med ambassaderne inviterer U35’s medlemmer til at få et eksklusivt indblik i diplomatiet fra første parket i mødet med repræsentanter fra de mange lande, som Danmark har diplomatiske forbindelser til.

Efter en rundsvisning på ambassadens nye Jutlandia-udstilling, er der mulighed for at stille spørgsmål til ambassadøren med afslutningsvis reception og netværk.

Arrangementet er kun for medlemmer af U35. Hvis du er interesseret, men det for eksempel er dit første arrangement med U35, så ræk endelig ud til bestyrelsesmedlem William Nielsen via Messenger eller på nordmarknielsen@gmail.com, så sørger han for at du bliver introduceret godt til organisationen og får en god oplevelse til arrangementet.

Der er desværre lukket for tilmeldinger til dette arrangement. Skriv dig på venteliste ved at sende en mail til udenrigs@udenrigs.dk og oplys fuldt navn og kontaktinformation.

Detaljer

Dato:
8. maj
Tidspunkt:
16.00 - 17.30 CEST
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Den sydkoreanske ambassade
Svanemøllevej 104
Hellerup, 2900
+ Google Maps