Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

U35: Besøg på Den Svenske Ambassade

19. oktober 2023 kl. 15.30 - 16.30 CEST

OBS! Ambassaden er desværre blevet forhindret i at afholde arrangementet på den oprindelige dato 11. oktober, så besøget er rykket til 19. oktober kl. 15.30-16.30. Hvis du er tilmeldt arrangementet, men er forhindret i at deltage den nye dato, kontakt venligst vores sekretariat på udenrigs@udenrigs.dk.

I U35 interesserer vi os for den store verden, og forsøger at komme rundt i alle verdenshjørner.

Nu er tiden imidlertid kommet til at besøge en af de geografisk set mere nære ambassader, nemlig Den Svenske Ambassade.

Der er lagt op til at snakke om både korankrise, NATO-medlemskab (herunder afskaffelsen af forsvarsforbeholdet) samt Sveriges erfaringer fra deres nyligt forgangne EU-formandskab – og hvad Danmark kan lære, når det er vores tur i 2025.

Arrangementet er et af flere, hvor vi i samarbejde med ambassaderne inviterer U35’s medlemmer til at få et eksklusivt indblik i diplomatiet fra første parket i mødet med repræsentanter fra de mange lande, som Danmark har diplomatiske forbindelser til.

Efter oplæg fra en af ambassadens repræsentanter, vil det være muligt at stille spørgsmål om både ovennævnte emner og hvad der ellers kunne være interessant at høre om.

Arrangementet er kun for medlemmer af U35. Hvis du er interesseret, men det for eksempel er dit første arrangement med U35, så ræk endelig ud til næstforperson Lucas Honoré via Messenger eller på lucashonore1@gmail.com, så sørger han for at du bliver introduceret godt til organisationen og får en god oplevelse til arrangementet. 

Der er desværre lukket for tilmeldinger til dette arrangement. Skriv dig på venteliste ved at sende en mail til udenrigs@udenrigs.dk og oplys fuldt navn og kontaktinformation.

Detaljer

Dato:
19. oktober 2023
Tidspunkt:
15.30 - 16.30 CEST
Begivenhed Kategorier:
, , , , ,

Sted

Den Svenske Ambassade
Sankt Annæ Plads 15
København K, 1250
+ Google Maps