Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

U35: Besøg på den australske ambassade

6. juni kl. 16.30 - 18.00 CEST

I U35 interesserer vi os for den store verden og forsøger at komme rundt i alle verdenshjørner.

Denne gang skal vi om på den anden side af jordkloden og down-under, nemlig med besøg hos den australske ambassade.

I sommeren 2023 indgik Danmark og Australien en strategisk samarbejdsaftale. Mange kender til de ikoniske landemærker som Ayers Rock og personaer fra landet down-under.

Men Australien og dets diplomati indebærer mange interessante aspekter, såsom geo- og sikkerhedspolitik, teknologiudvikling, forskning, grøn omstilling, sundhed, handel og meget andet. Mange dagsordener med gensidig bilateral interesse.

Efter oplæg fra en af ambassadens repræsentanter, vil det være muligt at stille spørgsmål om både ovennævnte emner og hvad der ellers kunne være interessant at høre om. Dette afsluttes med en mindre reception.

Arrangementet er kun for medlemmer af U35. Hvis du er interesseret, men det for eksempel er dit første arrangement med U35, så ræk endelig ud til bestyrelsesmedlem William Nielsen via Messenger eller på nordmarknielsen@gmail.com, så sørger han for at du bliver introduceret godt til organisationen og får en god oplevelse til arrangementet.

 

Der er desværre lukket for tilmeldinger til dette arrangement. Skriv dig på venteliste ved at sende en mail til udenrigs@udenrigs.dk og oplys fuldt navn og kontaktinformation.

Detaljer

Dato:
6. juni
Tidspunkt:
16.30 - 18.00 CEST
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Den australske ambassadørresidens
Helsinkigade 20, 10. etage
Nordhavn, 2150
+ Google Maps