Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

NATO 75 år: Sten Rynning og Michael Ehrenreich

3. juni kl. 17.00 - 18.00 CEST

Den 14. august 1941 udstedte den amerikanske præsident Franklin Roosevelt og den britiske premierminister Winston Churchill Atlanterhavserklæringen, som skulle vise sig at blive et af de første skridt på vejen modoprettelsen af NATO i 1949. For at markere 75-års jubilæet for denne skelsættende begivenhed har Sten Rynning udgivet bogen NATO – From Cold War to Ukraine, a History of the World’s Most Powerful Alliance på Yale University Press.

I den anledning inviterer Det Udenrigspolitiske Selskab til en samtale mellem Sten Rynning og Michael Ehrenreich om bogen og alliancens fremtid.

Sten Rynning er professor ved Syddansk Universitet og tilknyttet Center for War Studies, som han var med til at stifte. Han har en næsten 25 år lang forskningsbaggrund i NATO. Michael Ehrenreich er journalist og har tidligere været hofmarskal samt redaktør på Berlingske og Kristeligt Dagblad. Derudover er han forhenværende direktør i Det Udenrigspolitiske Selskab.

Efter oplægget vil der være mulighed for at stille spørgsmål, modereret af Michael Ehrenreich.

Der er desværre lukket for tilmeldinger til dette arrangement. Skriv dig på venteliste ved at sende en mail til udenrigs@udenrigs.dk og oplys fuldt navn og kontaktinformation.

Detaljer

Dato:
3. juni
Tidspunkt:
17.00 - 18.00 CEST
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Det Udenrigspolitiske Selskab
E-mail
udenrigs@udenrigs.dk

Sted

Asia House
Indiakaj 16
København Ø, 2100
+ Google Maps