Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

U35: Få styr på ansøgningen til praktik i EU

18. januar 2022 kl. 18.00 - 19.15 CET

Drømmer du om en karriere inden for EU? Inden længe er der deadline til at søge stillingen som Blue Book praktikant i EU-Kommissionen. Arbejdsområderne spænder vidt, og du får mulighed for at være med til at sætte dit præg på europæisk politik – for eksempel inden for uddannelse, kultur, sport, videnskab, konkurrenceret, menneskelige ressourcer, udenrigspolitik og miljøpolitik. Kom med til vores webinar, og få svar på dine spørgsmål om, hvad ansøgningen skal indeholde, så du er klar til deadline den 31. januar!

Det Udenrigspolitiske Selskab U35 inviterer i samarbejde med Danish Students Abroad til webinar om ansøgningsprocessen til EU den 18. januar kl. 18-19.15.

Om en Blue Book praktikstilling:

Med et Blue Book traineeship har du muligheden for at få førstehåndserfaring med EU-delegationernes arbejde og dybdegående forståelse af gennemførelse af EU’s interne og eksterne politikker. Blue Book er et lønnet halvt års praktikophold, hvor du får lov til at afprøve dine kundskaber fra dine studier og sætte dem ind i en konkret EU-kontekst. Det er et værdifuldt element til CV’et, hvor du kommer til at indgå i et multikulturelt arbejdsmiljø i EU’s kerne.

I dette webinar kan du få svar på dine spørgsmål om ansøgningsprocessen, arbejdet i EU, og om en mulig videre karriere i EU. Inden webinaret kan du læse mere her, så du ved præcis, hvad du skal spørge om.

Med os i webinaret har vi:  Michael Matthiessen, tidligere EU-ambassadør og medstifter af Den Europæiske Fælles Udenrigstjeneste, og Arifa Mujahid, Blue Book trainee, som vil dele ud af deres erfaringer, fortælle om ansøgningsprocessen og svare på jeres spørgsmål. Franciska Kirkegaard Flugt, U35-bestyrelsesmedlem, er vært. Simon Ploughholt Kastberg, U35- og DSA-bestyrelsesmedlem introducerer.

Arrangementet er åbent for alle. Dog kræver det tilmelding!

Detaljer

Dato:
18. januar 2022
Tidspunkt:
18.00 - 19.15 CET
Begivenhed Kategorier:
, ,