Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DUS U35 GENERALFORSAMLING & ALLSTARS

13. oktober 2021 kl. 18.00 - 20.30 CEST

Kære medlem af Det Udenrigspolitiske Selskab U35
 

Verden åbner op igen. Langsomt og på gyngende grund – men skridt for skridt bevæger vi os ud af coronakrisen. Ud af snart halvandet år med krise som vi, DUS U35-medlemmer, ikke har oplevet før.

Det sidste halvandet år har coronavirus været på dagsordenen hver dag: En ny ukendt virus spredte sig over kloden. Nye drastiske politiske beslutninger havde indvirkning på handelen alle steder. Flyruter stoppede. Strandede nationale borgere skulle hjem.

Og så det gode – ræset efter i globalt samarbejde at finde en løsning: teststrategi, analyse og vaccine. Og den økonomiske genopretning.

Men hvor efterlader det os i dag – er verden mere eller mindre global nu?
 
Samtidig har USA fået ny præsident. En ny krig er udbrudt i Etiopien. Hong Kong måske endeligt mistet sin frihed. Alt imens klimaet stadig venter på stærkere engagement. Vi står overfor voldsomme udfordringer på den internationale scene.
 
Det er det, vi interesserer os for i Det Udenrigspolitiske Selskab. Det er det, vi har en mening om, det vi diskuterer og det, vi mener er vigtigt.

Og i DUS U35 har vi selvfølgelig vores eget perspektiv på det.
 
Den 13. oktober afholder vi i DUS U35 GENERALFORSAMLING OG DUS ALLSTARS. Det bliver næsten det første fysiske U35-møde, vi holder i år – og vi har så meget brug for at se hinanden! 

Ny bestyrelse og *All stars*

Til generalforsamlingen skal vi vælge en ny bestyrelse. Et par fra den nuværende bestyrelse stiller op igen – men der er også en del pladser, der skal fyldes ud med ildsjæle, som har lyst til at drive U35 fremad.

Vi er en organisation af unge, der interesserer sig for, hvad der sker i verden – og vi har brug for flere aktive kræfter.

Bestyrelsen organiserer vores aktiviteter, vores kommunikation med medlemmerne og sætter en retning for, hvor vi som Selskab skal hen. Hvis du har lyst til at medvirke, så kom til generalforsamlingen og stil op. Har du lyst og interesse, og har du spørgsmål – er du til enhver tid velkommen til at kontakte U35 Studentermedhjælper Meriem-Hadia Charif på meriem@udenrigs.dk eller 52309063.

I det nye bestyrelsesår skal vi genoptage planlægningen af studieture, så vi igen kan komme ud i verden, sociale og faglige arrangementer og styrke sammenholdet iblandt medlemmerne yderligere.

Alt det ser vi frem til – og vi håber, at I har lyst til at være med.

Traditionen tro afholder vi også DUS ALLSTARS med garvede topprofiler, som på en eller anden måde har haft et internationalt aspekt med sig på arbejde. Navnene samt programmet bliver annonceret, når vi er tættere på d. 13. oktober. Følg med på vores Facebookside!
 
Vi glæder os til at se jer!

OBS: Hvis du ikke er medlem af Det Udenrigspolitiske Selskab skal du bare tikke ‘Nej’ i formularen nedenunder. 

[captainform id=”1332065″]

Detaljer

Dato:
13. oktober 2021
Tidspunkt:
18.00 - 20.30 CEST
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:

Sted

Salon K, Huset i Magstræde
Rådhusstræde 13
København K, 1466 Danmark
+ Google Maps