Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Pirateri og de danske fragtskibe

12. maj 2022 kl. 17.00 - 18.30 CEST

Moderne pirateri – med jævne mellemrum hører vi om endnu et dansk fragtskib, hvis medarbejdere er blevet fanget af pirater udenfor Øst- eller Vestafrikanske kyster. Pirateri er hverken et nyt eller ukendt fænomen, men udfordringen for sikker sejlads på verdenshavene er vokset. Hvor pirater tidligere angreb tæt på kysterne, har de bevæget sig længere ud på havet, hvor de kan ramme flere skibe. Det, at pirateri overhovedet finder sted, handler dog rigtig meget om, hvad der foregår inde i landområdet i de pågælende kyster.

Kom med til U35-event om pirateri, og og få indblik i Danmarks største industri og dets globale udfordringer!

Shipping-industrien er Danmarks største industri og udgør 25 procent af vores BNP. Danske Rederier har siden 1884 været samlingspunkt for dansk skibsfart, og repræsenterer i dag over 90 rederier og offshore-selskaber.  Danske Rederier opererer i alle afkroge af verdenshavene. Det betyder også, at man inden for shipping-industrien er nødt til at forholde sig til de områder på verdenshavene, hvor der findes pirateri.

Vi dykker ned i emnet hos Danske Rederier. Besøget starter med en rundvisning og bliver efterfulgt af en debat med Danske Rederiers egne eksperter, hvor vi sætter fokus på de erfaringer og strategier de bruger til at bekæmpe kriminalitet på i Afrikas horn og Guineabugten. Der vil blive serveret lækre drinks og snacks til eventet.

Det er et åbent arrangement for U35, så tag en ven med under armen, og bliv klogere på en af de mest internationale arbejdspladser i Danmark.

Detaljer

Dato:
12. maj 2022
Tidspunkt:
17.00 - 18.30 CEST
Begivenhed Kategorier:
, , , , ,

Sted

Danske Rederier
Amaliegade 33
København K, 1256
+ Google Maps