Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

U35 – Besøg: Udenrigsministeriets menneskerettighedsarbejde

12. december 2023 kl. 16.00 - 17.00 CET

I december fylder FN’s Verdenserklæring om menneskerettigheder 75 år, og i den anledning besøger U35 Udenrigsministeriet til en snak om menneskerettighedsarbejde. Vi taler med Jane Werngreen Rosales, der er teamleder i kontoret for folkeret og menneskeret.

I årtier har Danmark arbejdet hårdt for, at vi både nationalt og internationalt værner om de universelle menneskerettigheder og en stærk retsorden. Samtidig siger flere, at menneskerettighederne er under pres i en tid, hvor danske og internationale udfordringer og opgaver flyder endnu mere sammen på tværs af landegrænser.

Så hvad er status og hvordan arbejder UM med menneskerettigheder i lyset af den pragmatiske idealisme? Kom med indenfor i Udenrigsministeriet, bliv klogere på Udenrigsministeriets menneskerettighedsarbejde, og få svar på dine spørgsmål.

Arrangementet er for medlemmer af Det Udenrigspolitiske Selskab U35. Husk ID-kort til arrangementet.

Skriv til medlem@udenrigs.dk, hvis du ønsker at blive medlem, medlemskab koster 50 kroner for resten af året. Og hvis du gerne vil med, men det f.eks. er dit første event eller det er lidt tid siden, du har været med, så ræk endelig ud til næstforperson, Lucas Honoré via Messenger eller via lucashonore1@gmail.com, så sørger han for at du får god (gen)introduktion – og evt. tilknyttet en buddy – inden eventet.

Der er desværre lukket for tilmeldinger til dette arrangement. Skriv dig på venteliste ved at sende en mail til udenrigs@udenrigs.dk og oplys fuldt navn og kontaktinformation.

Detaljer

Dato:
12. december 2023
Tidspunkt:
16.00 - 17.00 CET
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Arrangør

Det Udenrigspolitiske Selskab
E-mail
udenrigs@udenrigs.dk

Sted

Udenrigsministeriet
Asiatisk Plads 1
København, 1448 Danmark
+ Google Maps