Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Besøg i Den Pakistanske Ambassade

7. december 2021 kl. 15.00 - 16.00 CET

U35 inviterer til besøg hos Den Pakistanske Ambassade. Mødet handler om Pakistans rolle i verden lige nu. Og du kan komme med! 
 
Placeringen mellem Iran, Afghanistan, Kina og Indien gør, at Pakistans politiske adfærd altid bliver fulgt tæt i verden. Det gælder også Danmark. Siden Taliban kom til magten i august, har den dansk-pakistanske diplomatiske relation således vist sig at være absolut nødvendig for evakuering af afghanere. 
 
Pakistan buldrer frem med en voksende befolkning, der ser ud til at blive den femte største i verden i 2050. Landet har været igennem store forandringer, herunder ikke mindst en demokratisk overgang. Sammen med den politiske udvikling vil fremtidige demografiske tendenser bestemme Pakistans udsigter til en bæredygtig udvikling.

Pakistan er med andre ord et land, der er langt mere end de overskrifter, det tiltrækker. Det er stedet, der skabte verdens ældste civilisation, og i dag er det et pluralistisk samfund funderet på mange forskellige etniske, sproglige og religiøse sammensætninger.

Tag en ven med under armen og gå ikke glip af en spændende eftermiddag i Hellerup den 30. november.

U35 bestyrelsesmedlem Arifa M. Hussain leder besøget. 

Arrangementet er udsolgt. Hvis du gerne vil skrives op på venteliste kan du skrive til meriem@udenrigs.dk med navn og telefonnummer.

 

Detaljer

Dato:
7. december 2021
Tidspunkt:
15.00 - 16.00 CET
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Sted

Embassy of Pakistan
Valeursvej 17
Hellerup, 2900
+ Google Maps