Udenrigs’ arkiv er tilgængeligt online

Published on

ANNONCERING: Udenrigs’ arkiv 2005-2018 er offentliggjort på Den Danske Tidsskriftsdatabase. Gå på opdagelse i artikler om dansk udenrigspolitik og internationalpolitik fra 14 års udgivelser. Velegnet til studiemateriale og undervisning – og til generel interesse.

Vi er glade for at kunne annoncere, at arkivet for vores tidsskrift Udenrigs er tilgængelig som open source-indhold i Danmarks Tidsskriftsdatabase.

Det betyder, at du nu kan læse alle vores gamle numre af Udenrigs fra 2005 til 2018 på nettet.

Utallige kompetente skribenter og analytikere har op gennem årene skrevet om udenrigspolitik og internationale forhold, og Udenrigs er det eneste tidsskrift, der går i dybden på emnet på dansk. Dyk ned i arkiverne og læs om alt fra USA før Obama, Georgienskrigen i 2008, Mohammedkrisen til hvordan juraen i 00’erne indtog udenrigspolitikken og meget mere.

Artiklerne er hyppigt blevet brugt som undervisningsmateriale både på gymnasielt niveau og på videregående uddannelser og som baggrund til mange flittige studerendes opgaver. 

Vi oplever også tit efterspørgsler efter tidligere artikler af forskellige eksperter eller om specifikke udenrigspolitiske problemstillinger. 

Nu kan alt søges frem inde på www.tidsskrift.dk. 

Ønsker du at tegne et abonnement på Udenrigs og få de nye numre leveret på døren, så snart de udkommer, kan du sende en bestilling til udenrigs@udenrigspolitik.dk med navn, adresse og telefonnummer. Det koster kun 300 kr/år. 

Categories: Nyheder