Sommerpraktikant i sekretariatet

Published on


Hej, jeg hedder Anna Thomsen! 

Jeg er sommerpraktikant i Det Udenrigspolitiske Selskab. Jeg er i København på et stipendium fra Metcalf Research fra University of Chicago, hvor jeg til dagligt studerer statskundskab og østeuropæiske studier med fokus på Balkan samt Rusland-Ukraine-krigen. 

Her hos Selskabet læser jeg en række af de rapporter, som vi modtager fra forskellige europæiske udenrigspolitiske institutioner. Herefter skriver jeg en opsummering af nogle af dem på cirka en side. Dem lægger vi op på Selskabets hjemmeside i løbet af sommeren. Måske skal I slet ikke læse noget fagligt i løbet af sommerferien, men hvis I får lyst til at læse med en dag, hvor I slapper af i haven eller på stranden, så kig med via link i bio!

Categories: Nyheder