Efterårets studierejse: Centralasien

Published on

 

 

Kirgisistan og Usbekistan
Bisjkek, Osj, Fergana-dalen og Tasjkent – og Bukhara

16. – 27. september 2017

 

I 1993 besøgte en gruppe fra Det Udenrigspolitiske Selskab de centralasiatiske lande Usbekistan, Kirgisistan og Kasakhstan, der alle var blevet selvstændige få år forinden. Nu – godt et kvart århundrede efter selvstændigheden – vender Selskabet tilbage for at opleve, hvordan den politiske og økonomiske virkelighed ser ud i dag. Ruten bliver dog lidt anderledes, idet vi dropper Kasakhstan for at få mere tid i Kirgisistan og Usbekistan.

Studierejsen tilrettelægges af Charlotte Flindt Pedersen og Brita V. Andersen med råd fra kyndige eksperter i ind- og udland. Forud for rejsen arrangeres en briefing, hvor deltagerne får lejlighed til at møde hinanden, og hvor vi vil fortælle lidt mere om turen og give rejseråd og tips om gode bøger til at læse inden afrejsen.

Rejsen bliver fysisk anstrengende. Der er to lange busture, mange hotelskift, og vi er i et område, hvor busser, veje og hoteller ikke kan forventes at være af europæisk standard.

Se hele det foreløbige program her.

 

OBS! Selskabets studierejser er et eksklusivt tilbud til vores medlemmer. Er du interesseret i at blive medlem og høre mere om rejsen, kontakt gerne sekretariatet på medlem@udenrigspolitik.dk!