Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

USA i krig – fra Vietnam til Islamisk Stat

5. marts 2018 kl. 15.30 - 17.00 CET

Med udgangspunkt i sin bog ”I Nationens Tjeneste. David H. Petraeus og USA i krig – fra Vietnam til Islamisk Stat” fortæller Philip Chr. Ulrich i dette foredrag historien om general David H. Petraeus.

General David H. Petraeus stod i spidsen for USA’s krige i Irak og Afghanistan, var chef for U.S. Central Command og sluttede på spektakulær vis sin karriere som direktør for CIA efter en skandale. Med generalen som omdrejningspunkt fortæller Philip Chr. Ulrich også om udviklingen i det amerikanske militær siden nederlaget i Vietnam til to uafsluttede krige i Mellemøsten.

Philip Chr. Ulrich er uddannet Cand.Mag. i Amerikanske Studier fra Syddansk Universitet, og som udenrigsredaktør på netmediet Kongressen.com kommenterer han ofte amerikansk politik i danske medier og er en aktiv foredragsholder. Han har arbejdet som fuldmægtig ved Institut for Strategi ved Forsvarsakademiet og været ansat ved Civil-Military Cooperation Centre of Excellence i Holland. Hans bog ”I Nationens Tjeneste. David H. Petraeus og USA i krig – fra Vietnam til Islamisk Stat” udkom i december 2017 ved Syddansk Universitetsforlag.

 


    
     
   
This Form has no fields.

Detaljer

Dato:
5. marts 2018
Tidspunkt:
15.30 - 17.00 CET

Sted

Svanemøllen Kaserne, AUD (byg. 118)
Ryvangs Allé 1
København Ø, 2100 Danmark
+ Google Maps