Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ungarns nye enevælde?

13. maj 2020 kl. 17.00 - 18.00 CEST

Verden forandrer sig lige nu. Alt imens vi – med rette – er travlt optaget af den sundhedsmæssige krise som coronavirus har bragt over hele kloden, sker der voldsomme udsving i magtbalancen. Selv om globaliseringen fra dag til anden næsten er gået i stå, og det virker som om det eneste, der sendes henover kloden, er vira, må vi ikke glemme de store begivenheder, som måske er forbigået vores opmærksomhed indtil nu.

I denne serie går Det Udenrigspolitiske Selskab U35 i dybden med nogle af de helt store udviklinger, der har udviklet sig siden verden er gået i corona-lockdown, som også kommer til at være med os, når sundhedskrisen forhåbentlig snart er forbi. I det første arrangement dykker vi ned i Viktor Orbáns Ungarn. Orbán har benyttet coronakrisen til i praksis at opløse parlamentet og sætte sig på ubegrænset eksekutiv magt. Mens det vil volde enorme konsekvenser for det ungarske folk, vil det også på ny sætte Ungarns EU-medlemskab på prøve. 

Professor Marlene Wind fra Københavns Universitet, som har en lang karriere indenfor EU-forskning, holder oplæg om udviklingen og svarer på spørgsmål om Ungarns fremtid i EU. 

Formand for DUS U35, Lukas Lausen, er vært.

Tilmeldingslink er sendt til alle vores medlemmer.

 

*** VORES WEBINARER ER FORBEHOLDT MEDLEMMER. HVIS DU VIL DELTAGE, KAN DU TEGNE MEDLEMSKAB VED AT SENDE DIN KONTAKTINFORMATION TIL MEDLEM@udenrigspolitik.dk ***

Detaljer

Dato:
13. maj 2020
Tidspunkt:
17.00 - 18.00 CEST
Begivenhed Kategorier:
,