Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

U35 Torsdagsbar med Lars Løkke Rasmussen

16. september 2021 kl. 17.00 - 18.45 CEST

Det Udenrigspolitiske Selskab U35 inviterer til torsdagsbar med Lars Løkke Rasmussen i charmerende rammer på Dia-legd Ølbar på Vesterbro.

Tidligere dansk statsminister, leder for Venstre og nuværende stifter af Moderaterne gæster Selskabet for en aften, hvor der vil blive diskuteret udenrigs- og sikkerhedspolitik.

Vi vil prøve at forstå, hvad Lars mener, når han fremfører at ”Vi er en lille stamme i en stor verden. Vi skal stå sammen. Det er hverken Danmark først eller Danmark sidst.”

 

Bestyrelsesformand for U35, Lukas A. Lausen, styrer aftenen og gør os klogere på Lars’ holdning til verdens brændpunkter, og hvordan vi i Danmark skal forholde os til klima, EU, Rigsfælleskabet og den nye verdensorden. Vi går desuden lidt tættere på og diskuterer, hvad Lars har lært som regeringsoverhoved.

Og ikke mindst håber vi, at Lars kan dele nogle gode karriereråd og morsomme anekdoter.

Start weekenden tidligt og tag en god U35-ven under armen til Viktoriagade, mød Lars Løkke Rasmussen og få stillet jeres nysgerrighed. Dørene åbner kl. 17, og arrangementet starter kl. 17.30. Det Udenrigspolitiske Selskab byder på den første drink eller øl.

Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding foregår efter først til mølle-princippet. Arrangementet er eksklusivt for Det Udenrigspolitiske Selskab U35s medlemmer.

Vi glæder os meget til at se jer til sæsonsens første U35 arrangement! 


    
     
   
This Form has no fields.

Detaljer

Dato:
16. september 2021
Tidspunkt:
17.00 - 18.45 CEST
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Dia’Legd
Viktoriagade 1
København V, 1655 Danmark
+ Google Maps