Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

U35 MØDER MIGRATIONSAMBASSADØREN

11. november 2021 kl. 19.00 - 20.00 CET

Kom til ekslusivt møde med Danmarks første migrationsambassadør! 

I september 2020 blev den erfarne danske diplomat Anders Tang Friborg udpeget som migrationsambassadør. Som særlig udsending, også kaldet ‘Special Envoy’, har Anders nu i et år arbejdet for Udenrigsministeriet. 

I den tid har der været rigeligt med migrationsudfordringer: brand i den græske flygtningelejr Moria, borgerkrig i Etiopien, corona, massekritik af Frontex, muligheder for asylaftale med Rwanda, lukkede Britiske grænser, Talibans overtagelse i Afghanistan og ikke mindst nye hegn ved de østlige grænser af EU.
 
En central rolle for migrationsambassadøren er at opsøge diplomatiske indsatser overfor europæiske samarbejdspartnere, tredjelande og internationale organisationer.

Kom med til mødet, hvor vi sammen med Anders kan blive klogere på, hvad migrationen er for en størrelse i det danske Udenrigsministerium.
 
Ud over Anders’ nuværende rolle som migrationsambassadør har han en lang international diplomatisk karriere bag sig. I blandt andet Udenrigsministeriet, FN, Danmarks repræsentant til Palæstina og repræsentationschef i Tripoli.
 
Der vil foruden viden og indsigt blive serveret en let anretning til mødet!
 
Mødet er eksklusivt for U35 medlemmer.
Bemærk venligst: Arrangementet er gratis for medlemmer af U35, dog opkræver vi et udeblivelsesgebyr på 100 kr. for tilmeldte der ikke deltager da vi reserverer plads og mad på baggrund af antallet af tilmeldte personer. 

[captainform id=”1333011″]

Detaljer

Dato:
11. november 2021
Tidspunkt:
19.00 - 20.00 CET
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Sted

Gaza Deli & Bakery
Fælledvej 22B
København N, 2200 Danmark
+ Google Maps