Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

U35 generalforsamling

15. februar kl. 17.00 - 19.30 CET

U35 inviterer til generalforsamling.

Vi begynder et nyt bestyrelsesår i U35 d. 15 febuar kl. 17 på Nordisk Kollegium. Op til generalforsamlingen møder vi Mogens Lykketoft til en samtale om den verden, vi har fulgt i årets løb, der tegner et dystert verdensbillede: Klimakrise, krig i Europa, konflikt om Taiwan, krig og humanitær krise i Gaza. Vi spørger, hvordan navigerer Danmark og Europa i en usikker verden?

I U35 skaber vi rum for samtaler om de begivenheder, tendenser og ideer, der former vores verden.Vi skaber gode venskaber, netværk og åbner døre for hinanden, som vi ikke kan åbne alene. Vores mål er at skabe et fagligt og socialt fællesskab for unge under 35 år med interesse for udenrigspolitik. På generalforsamlingen gør vi status og ser frem. Forperson, Mathies Gronemann fortæller om bestyrelsens arbejde og årets arrangementer.

Vi har brug for dit engagement og dine ideer til at forme U35. Helt konkret kan du få indflydelse og forme arbejdet ved at:

1) Stille op til bestyrelsen på generalforsamlingen og blive en central del af arbejdet i U35
2) Stille forslag og komme med ideer til temaer på generalforsamlingen – og i løbet af året

Vi glæder os til at se jer!

Der er desværre lukket for tilmeldinger til dette arrangement. Skriv dig på venteliste ved at sende en mail til udenrigs@udenrigs.dk og oplys fuldt navn og kontaktinformation.

Detaljer

Dato:
15. februar
Tidspunkt:
17.00 - 19.30 CET
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Nordisk Kollegium
Strandboulevarden 32
København Ø, 2100
+ Google Maps