Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Aflyst: U35 Generalforsamling & DUS All-Stars

7. juni 2021 kl. 18.00 - 20.30 CEST

OBS: Arrangementet er rykket til efter sommerferien. Ny dato bliver meldt ud efter sommer. 

Kære medlem af Det Udenrigspolitiske Selskab U35
 
Verden åbner op igen. Langsomt og på gyngende grund – men skridt for skridt bevæger vi os ud af Coronakrisen. Ud af snart halvandet år med kriser som vi, DUS U35-medlemmer, ikke har oplevet før.
Det sidste halvandet år internationale nyheder stået på dagsordenen hver dag: en ny ukendt virus der spredte sig over kloden. Nye drastiske politiske beslutninger det havde indvirkning på handelen alle steder. Flyruter der bare stoppede. Strandede nationale borgere der skulle hjem.
Og så det gode – ræset efter i globalt samarbejde at finde en løsning: teststrategi, analyse og vaccine. Så den økonomiske genopretning.
Men hvor efterlader det os i dag? Er verden mere eller mindre global nu?
 
Samtidig har USA fået en ny præsident. Hong Kong måske endeligt mistet sin frihed. Vi står overfor voldsomme nye udfordringer i på den internationale scene.
 
Det er det vi interesserer os for i Det Udenrigspolitiske Selskab. Det er det vi har en mening om, det vi diskuterer og det vi mener er vigtigt.
Og i DUS U35 har vi selvfølgelig vores eget perspektiv på det.
 
Den 7. Juni afholder vi i DUS U35 GENERALFORSAMLING OG DUS ALLSTARS.
Det bliver næsten det første fysisk møde vi holder i år – og vi har så meget brug for at se hinanden.
Til DUS AllStars deltager Joachim Finkielman, Charlotte Slente, Christina Markus Lassen og Jacob Claesen. De deler ud af deres karrierer og erfaringer. Helt åbne for de spørgsmål du medbringer. 
 
Til generalforsamlingen skal vi vælge en ny bestyrelse. Et par fra den nuværende bestyrelse stiller op igen – men der er ligeså en del pladser der skal fyldes ud med ildsjæle der har lyst til at drive U35 fremad.
Vi er en organisation af unge der interesserer sig for hvad der sker i verden – og vi har brug for flere aktive kræfter.
Bestyrelsen organiserer vores aktiviteter, vores kommunikation med medlemmerne, og sætter en retning for hvor vi som Selskab skal hen. Hvis du har lyst til at medvirke, så kom til generalforsamlingen og stil op. 
I det nye bestyrelses-år skal vi genoptage planlægningen af en stor nordisk konference som coronaen desværre satte en stopper for, planlægge studieture så vi igen kan komme ud i verden, planlægge sociale og faglige arrangementer og styrke sammenholdet iblandt medlemmerne yderligere.
Alt det ser vi frem til – og vi håber at I har lyst til at være med.
 
Vi glæder os til at se jer.
Mange venlige hilsener,
Lukas Lausen,
Formand for bestyrelsen DUS U35

OBS: KUN FOR MEDLEMMER AF DET UDENRIGSPOLITISKE SELSKAB U35

Systemet sender desværre ikke en bekræftelsesmail ud. Er du i tvivl om du er blevet tilmeldt kan du skrive til meriem@udenrigs.dk


    
     
   
This Form has no fields.

Detaljer

Dato:
7. juni 2021
Tidspunkt:
18.00 - 20.30 CEST
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Salon K, Huset i Magstræde
Rådhusstræde 13
København K, 1466 Danmark
+ Google Maps