Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

U35-webinar: Hvordan starter man en karriere i EU’s Fælles Udenrigstjeneste?

25. januar 2021 kl. 17.00 - 18.00 CET

Drømmer du om en karriere i EU? Måske endda i Udenrigstjenesten, som i dagens geopolitiske situation kun vil få større indflydelse fremover? Ansøg om optagelse til Den Fælles Europæiske Udenrigstjeneste senest 29. januar!

Den Fælles Europæiske Udenrigstjeneste (FUT, på engelsk EEAS) blev oprettet den 1. januar 2011 med det formål at skabe et fælles europæisk udenrigs- og sikkerhedspolitik. Vi fejrer 10-årsjubilæet ved at lægge op til, at vi får flere danske repræsentanter til Bruxelles – og videre ud i verden. Der er netop nu åbent for ansøgninger til Junior Professionals in Delegation (JPD), og Blue Book Traineeship Internship. Deadline er den 29. januar 2021 til begge programmer. 

I dette webinar kan du få svar på dine spørgsmål om ansøgningsprocessen, arbejdet i EU og om en mulig videre karriere i FUT’en.

Med os til at snakke om hvordan det er at arbejde både i FUT og Blue Book har vi: Søren Sebastian Toft, ambassaderåd ved den danske EU-repræsentation i Bruxelles, Michael Matthiessen, tidligere EU-ambassadør, og Kasper Rasmussen, jurist i Europa-Kommissionen. De vil dele deres erfaring, fortælle om ansøgningsprocessen og svare på jeres spørgsmål. 

Arrangementet er åbent for alle. Dog kræver det tilmeldning! 

>> TILMELDING <<

Detaljer

Dato:
25. januar 2021
Tidspunkt:
17.00 - 18.00 CET