Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

U35 Fredagsbar: Ukraine

18. februar 2022 kl. 17.00 - 19.00 CET

På fredag kan du efter arbejde/studie nyde en gratis øl eller sodavand i U35-omgivelser, når vi byder på fredagsbar til en snak om den nuværende situation i  Ukraine.

Det er vist ikke gået nogens næse forbi, at en anspændt situation udspiller sig mellem de vestlige allierede, Ukrainske Volodymyr Zelenskij, og Ruslands Vladimir Putin. Flere end 100.000 russiske soldater står på grænsen til Ukraine i en konflikt om NATO’s udvidelse kontra Putins ambitioner, der har været længe undervejs.

Imens befolkningen i Ukraine og Rusland holder vejret, ser vi anspændt til i Vesten. Er der en chance for at nedtrappe konflikten? Kan europæiske diplomater stadig nå forhandle en (midlertidig) fredsaftale?

For at forstå krisen har vi budt en række skarpe eksperter til debat til næste uges fredagsbar. Claus Mathiesen er lektor i russisk ved Forsvarsakademiet. Isabel Bramsen er Deputy Director, Peace and Conflict Studies ved Lund Universitet. Mikhail A. Polianskii er fra Rusland og arbejder som Junior Research Associate ved Peace Research Institute Frankurt samt Ph.D.-studerende ved Goethe-universitet I Frankfurt.

Moderatorer er U35 bestyrelsesformand Mathies Duch Gronnemann og U35 bestyrelsesmedlem Celine La Cour. 

Tag en ven under armen. Vi gir den første drink, og bliv hængende efter arrangementet til hygge. Arrangementet er åbent for alle under 35 år. Dog kræver det tilmelding! 

Detaljer

Dato:
18. februar 2022
Tidspunkt:
17.00 - 19.00 CET
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Cafe Øl og Halle
Rømersgade 22
København K, 1351 Danmark
+ Google Maps