Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tyskland og Frankrigs visioner for det militære samarbejde i Europa

21. august 2018 kl. 15.00 - 16.30 CEST

NB! Der er desværre ikke flere ledige pladser til dette arrangement. 

Udadtil synes det vigtigt for Tyskland og Frankrig at fremvise sammenhold på det sikkerheds- og forsvarspolitiske område. Men kradser man lidt i overfladen, afdækkes betydelige forskelle i tilgange og ambitioner inden for forskellige forsvarssamarbejder som The Common Security and Defence Policy (CSDP), Permanent Structured Cooperation (PESCO), NATO og ikke mindst The European Intervention Initiative (EI2). 

Det Udenrigspolitiske Selskab inviterer i samarbejde med Det Krigsvidenskabelige Selskab til foredrag med de danske forsvarsattachéer fra henholdsvis Tyskland og Frankrig, kommandør Dan B. Termansen og oberst Nicolai Mentz. De to talere vil hver især give deres vurdering af det tysk-franske samarbejde og de potentielle udfordringer mellem Tyskland og Frankrig på det sikkerheds- og forsvarspolitiske område.

Der er begrænsede pladser, og tilmelding sker derfor efter først-til-mølle-princippet til redaktion@krigsvidenskab.dk. Skriv gerne i din tilmeldingsmail at du er medlem af Selskabet. 

Indlæg og spørgeperiode afholdes under Chatham House Rule.

Detaljer

Dato:
21. august 2018
Tidspunkt:
15.00 - 16.30 CEST
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Svanemøllens Kaserne, Aud. i bygning 75
Ryvangs Allé 1
København Ø, 2100
+ Google Maps