Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

The Distant Barking of Dogs // CPH:DOX

21. marts 2018 kl. 18.00 - 20.00 CET

I samarbejde med CPH:DOX viser vi den prisbelønnede dokumentarfilm ‘The Distant Barking of Dogs’, der lader os opleve en ukrainsk krigszone gennem en ung drengs øjne. 

Efter fremvisningen er der lagt op til diskussion med filmens instruktør, Simon Lereng Wilmont, om urolighederne i Ukraine, som har sendt millioner af mennesker på flugt. Direktør i Selskabet, Charlotte Flindt Pedersen, modererer diskussionen, som foregår på dansk. 

Som medlem af Det Udenrigspolitiske Selskab koster en billet 72 kroner. (Billetpris for ikke-medlemmer: 90 kroner.)

Om filmen: 

Simon Lereng Wilmonts prisvindende film fra Donetsk-regionen i det østlige Ukraine lader os opleve urolighederne i området gennem et år i den 10-årige Olegs liv. Krigen rumler og bomber eksploderer i det fjerne. Oleg bor hos sin bedstemor, og selvom de fleste andre har forladt området, har de ingen planer om at flygte. Med sin bedste ven og fætter, Yarik, driver Oleg omkring i den vilde og billedskønne natur, der omgiver landsbyen. Barndommens uskyld bliver sat på prøve, mens de voksnes krig langsomt kryber ind på drengene, og en lidt større dreng fra en nabogård lærer dem at bruge en pistol. ‘The Distant Barking of Dogs’ er en billedskøn og hjerteskærende coming-of-age-film af den absolut sjældne slags. Når det ikke længere gibber i kroppen, idet en bombe sprænger i nærheden af ens hjem, er man så blevet voksen – eller er man bare blevet bedøvet af de voksnes krige og konflikter? 

Filmen vises med engelske undertekster.

Køb billet: 

Som medlem af Det Udenrigspolitiske Selskab får du 20% rabat på din billet. Du opnår rabatten ved at gå ind på filmens billetlink: https://cphdox.colosseum.eu/cphdox/standard/Hall/Index/97/b5unSetJd4Q_rov__xcodex_AGA1gFbU4wijQnpy78IpkYXiU13WYbMhq5Rq0w
og vælge det antal billetter, du vil købe til “Full price 90.00 DKK”. Herefter åbner et nyt vindue, hvor du kan indtaste rabatkoden: 95578. 

 

Detaljer

Dato:
21. marts 2018
Tidspunkt:
18.00 - 20.00 CET

Arrangør

CPH:DOX

Sted

Kunsthal Charlottenborg
Nyhavn 2
København K, 1051 Danmark
+ Google Maps