Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DUS U35: Besøg på den kinesiske ambassade

28. marts 2018 kl. 14.00 - 16.00 CEST

Danmark og Kina ligger langt fra hinanden på mange parametre, men ikke desto mindre har det dansk-kinesiske samarbejde efterhånden mange år på bagen. Danmark etablerede som et af de første vestlige lande diplomatiske forbindelser med Kina i 1950. Nu – 68 år senere – samarbejdes der på en lang række områder, og 2018 markerer blandt andet 10-året for det strategiske forsvarssamarbejde mellem Kina og Danmark. 

Derfor inviterer DUS U35 en lille gruppe medlemmer med på den kinesiske ambassade til en snak om det kinesisk-danske samarbejde og Kinas rolle i verden lige nu. Og du kan komme med!

Der vil være rundvisning på ambassaden, vi vil få mulighed for at møde den kinesiske ambassadør, og så vil vi tage en snak med en række af ambassadens kinesiske diplomater og en kinesisk forsvarsattaché om, hvad der rører sig i Kina og i forholdet mellem Kina og Danmark.

Så kom med, stil alle dine spørgsmål og bliv klogere på det spændende samarbejde, vi har med en af verdens største nationer!

Der er plads til 15 deltagere på dette ambassadebesøg. Tilmelding sker efter først-til-møde-princippet via formularen nedenfor. Bemærk venligst, at dette arrangement er forbeholdt medlemmer af DUS U35. 

Vi glæder os til at se jer!

 


    
     
   
This Form has no fields.

Detaljer

Dato:
28. marts 2018
Tidspunkt:
14.00 - 16.00 CEST
Begivenhed Kategori:

Sted

Den kinesiske ambassade
Øregårds Alle 25
Hellerup, 2900 Danmark
+ Google Maps