Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Reception for Udenrigs: Internationale organisationer – forandring eller forfald

1. juni 2023 kl. 16.00 - 18.00 CEST

Den regelbaserede verdensorden, der er møjsommeligt opbygget efter Anden Verdenskrig, knager og knirker. 

Og Rusland er langtfra den eneste, der udfordrer status quo. Kina kæmper for en anden verdensorden. Og så er der de mange lande, der i lang tid har været trætte af en vestlig dominans i multilaterale fora som FN og andre internationale organisationer. Når Indien, Indonesien, Nigeria, Filippinerne, Brasilien eller andre store nationer taler i internationale organisationer, sker det således i stigende grad med egne dagsordener i centrum, der sagtens kan gå imod USA og EU. 

Udenrigs handler derfor i denne omgang om de internationale organisationer – fra FN og nedefter. Hvordan fungerer de – og fungerer de overhovedet? Hvor er de på vej hen, og er de reelt de enorme udfordringer voksne, som verden står overfor i dag? 

Kom med, når vi fejrer dette års første nummer af Udenrigs. Redaktør Marcus Rubin taler med seniorforsker i Udenrigsministeriet og medlem af redaktionskomitéen for Udenrigs, Louise Riis Andersen, om den nye verdensorden og om nye perspektiver på de internationale organisationer.

Vi glæder os til at se jer!

 

Bemærk, at der er et begrænset antal pladser til arrangementet, som fordeles efter først til mølle-princippet.

Der er desværre lukket for tilmeldinger til dette arrangement. Skriv dig på venteliste ved at sende en mail til udenrigs@udenrigs.dk og oplys fuldt navn og kontaktinformation.

Detaljer

Dato:
1. juni 2023
Tidspunkt:
16.00 - 18.00 CEST

Arrangør

Udenrigs

Sted

Thiemers Magasin
Tullinsgade 24
København V, 1618 Danmark
+ Google Maps