Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nytårskur

16. januar kl. 17.00 - 19.00 CET

Det er med stor fornøjelse, at vi inviterer til Det Udenrigspolitiske Selskabs årlige nytårskur, hvor vi dedikerer aftenen til et af verdens mest presserende emner – klimaudfordringen.

Vi har den ære at præsentere Connie Hedegaard som vores hovedtaler. Connie Hedegaard er internationalt anerkendt for sin indsats i forhold til klimaspørgsmålet, blandt andet fra hendes tid som EU’s kommissær for klima, hvor hun var en central figur i udformningen af unionens klimapolitik. Hun var også miljøminister ved afholdelse af COP15 i Danmark. I dag er hun blandt andet bestyrelsesformand i den grønne tænketank, Concito og medlem af Rådet for Det Udenrigspolitiske Selskab.

I lyset af det afsluttede COP28, og behovet for en styrket og samlet global indsats, vil Connie Hedegaard dele sine tanker om, hvordan multilaterale organisationer kan styrke samarbejdet og koordinere handlinger bedre for at imødegå klimaforandringerne.

Parkering under Industriens Hus ved Rådhuspladsen, parkeringskælderen i BLOX eller de omkringliggende gader.

Der er desværre lukket for tilmeldinger til dette arrangement. Skriv dig på venteliste ved at sende en mail til udenrigs@udenrigs.dk og oplys fuldt navn og kontaktinformation.

Detaljer

Dato:
16. januar
Tidspunkt:
17.00 - 19.00 CET
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Det Udenrigspolitiske Selskab
E-mail
udenrigs@udenrigs.dk

Sted

Store Sal, Vartov
Farvergade 27
København K, 1463
+ Google Maps