Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mikkel Vedby Rasmussen: Oplæg om de moderne krige

27. juni 2018 kl. 16.30 - 18.00 CEST

Verden i dag er som så ofte før præget af krige med katastrofale menneskelige lidelser til følge, men hvad er krig og fred i dag? 

Det er spørgsmålet og titlen på Mikkel Vedby Rasmussens seneste bog. Her analyserer han krigens historiske udvikling til en anden type krig, som ikke er krigen mellem stater, men krigen om og i civilbefolkningen og viser derigennem behovet for ny sikkerhedspolitik.

Mikkel Vedby Rasmussen er institutleder og professor på Institut for Statskundskab på Københavns Universitet. Han holder oplæg onsdag d. 27. juni kl. 17.30 på Dansk Kulturinstitut i Vartov, Farvergade 27 L. Oplægget afholdes i forbindelse med, at Læseklubben U35 læser og diskuterer bogen Hvad er krig og fred i dag?

Alle U35-medlemmer er velkomne til at deltage i arrangementet, også selvom de ikke har haft mulighed for at deltage i Læseklubben. Tilmelding skal ske via formularen nedenfor. 

Bemærk venligst: Dette arrangement er forbeholdt medlemmer af DUS U35, dvs. medlemmer under 35 år. Er du medlem af DUS men over 35 år, og ønsker du at deltage i arrangementet, så skriv en e-mail til udenrigs@udenrigspolitik.dk.

Vi glæder os til at se dig! 

NB! Det er kun medlemmer af Det Udenrigspolitiske Selskab U35, som kan få en gratis udgave af Mikkel Vedby Rasmussens bog. Dog er alle studerende på Institut for Statskundskab, KU, velkomne til arrangementet, såfremt de melder sig til via linket.

 


    
     
   
This Form has no fields.

Detaljer

Dato:
27. juni 2018
Tidspunkt:
16.30 - 18.00 CEST
Begivenhed Kategori:

Sted

Dansk Kulturinstitut
Farvergade 27L
København K, 1463 Danmark
+ Google Maps