Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kinas nationale sikkerhedsstrategi, militære strategi og Arktis strategi i en ny æra

13. november 2018 kl. 16.00 - 18.00 CET

Det Krigsvidenskabelige Selskab og Det Udenrigspolitiske Selskab inviterer til et unikt indblik i Kinas nationale sikkerheds- og militærstrategi, i strategiens betydning for realiseringen af Kinas internationale målsætninger, og i Kinas Arktis strategi. Generalmajor Chen Zhou fra Kinas Academy of Military Science (AMS) i Beijing diskuterer disse spørgsmål ved et eftermiddagsarrangement på Forsvarsakademiet tirsdag den 13. november 2018.

Generalmajor Chen Zhou er chefforfatter på Kinas forsvarshvidbøger og spiller således en central rolle i beslutningerne om, hvad Kinas ledelse skal fortælle om Kinas militær og dets rolle i forhold til omverdenen. AMS er Kinas primære militærstrategiske forskningsinstitution og rådgiver Central Military Commission, der har Præsident Xi Jinping som formand, om det kinesiske forsvars rolle i implementeringen af Kinas forsvars-, sikkerheds- og udenrigspolitik.

Tilmelding til arrangementet foregår nedenfor. Når du har tilmeldt dig til arrangementet, fremgår beskeden ‘tak for din tilmelding’ på siden, der hvor tilmeldingsformularen tidligere befandt sig. Dermed er din tilmelding registreret. 

Hvis du ikke er medlem af Det Udenrigspolitiske Selskab eller Det Krigsvidenskabelige Selskab, men gerne vil deltage, beder vi dig overføre DKK50 via mobilepay på 69356. 


    
     
   
This Form has no fields.

Detaljer

Dato:
13. november 2018
Tidspunkt:
16.00 - 18.00 CET
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Svanemøllen Kaserne, AUD (byg. 118)
Ryvangs Allé 1
København Ø, 2100 Danmark
+ Google Maps