Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kinanørderne besøger U35

15. juni 2023 kl. 17.30 - 19.00 CEST

Kom med, når vi i U35 afholder en torsdagsbar i Kinanørderiets tegn. Drik en øl eller sodavand, imens du bliver klogere på Kina.

Vi har inviteret de to Kinanørder, Mads Vesterager Nielsen og Casper Wichmann. De vil først tale om de store linjer og trends i Kina i disse år. Senere åbner vi op for en snak, hvor I kan stille alle de spørgsmål, I måtte have om det store land, dets politik og kultur.

Casper Wichmann er sinolog, medskaber af nyhedsbrevet Sinolytica og tidligere koordinator for ThinkChina ved Københavns Universitet.

Mads Versterager Nielsen er specialist i Kinas samfund og politik, radiovært på 24syv’s program Konfliktzonen og er også medskaber af Sinolytica.

Begge er værter på podcasten Kinanørderne, som sørger for at øge dækningen af Kina i Danmark. I denne podcast taler de ugentligt om aktuelle kinesiske nyheder og emner.

Vi vil altså være i trygge hænder, når disse to garvede Kinaeksperter indtager scenen. Vi har været så heldige, at DUS U35 kan være hos Ølsnedkeren, hvor foreningen giver den første fyraftensøl eller -sodavand.

Så kom og hør nærmere om Kina, uanset om du er selverklæret ekspert eller ikke ved noget som helst om det store lande i øst, alt imens du nyder en kold øl på en varm sommerdag.

Panelister

Mads Vesterager Nielsen

Casper Wichmann

Moderator: Peter Alexander Pedersen

 

Arrangementet er gratis for medlemmer af U35. Medlemskab for resten af året koster 100 kroner, og man kan tilmelde sig her. Hvis du ikke er medlem, men ønsker at deltage i dette arrangement, koster det 50 kroner. Du kan tilmelde dig via formularen nedenfor og herefter overføre beløbet til vores mobilepay-konto 69356.

 

Der er desværre lukket for tilmeldinger til dette arrangement. Skriv dig på venteliste ved at sende en mail til udenrigs@udenrigs.dk og oplys fuldt navn og kontaktinformation.

Detaljer

Dato:
15. juni 2023
Tidspunkt:
17.30 - 19.00 CEST
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Ølsnedkeren
Griffenfeldsgade 52
København N, 2200
+ Google Maps