Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Flygtninge kommer til Europa

11. november 2021 kl. 19.00 - 21.00 CET

Der er pres på Europas ydre grænser. Flere tusind flygtninge banker på Europas dør, når de forlader deres hjemlande, som ofte er præget af krig og nød. Det sætter også et stort pres på EU, som skal tage stilling til, hvordan flygtningene skal fordeles, og hvordan det store indvandringspres skal håndteres. 

 

I Det Udenrigspolitiske Selskab Aarhus har vi inviteret to eksperter, som kan belyse problematikken og sætte situationen i perspektiv. 

 

Uffe Østergaard er debattør, historiker og professor emeritus og ph.d. ved Copenhagen Business School. Uffe ser grænsehegn som et nødvendigt led for at sænke farten af indvandringen, da Europas stater, ud fra hans synspunkt, ellers vil bryde sammen og føre til splittede samfund uden sociale sikkerhedsnet. 

 

Anne Ingemann Johansen er postdoc ved Institut for Statskundskab på Syddansk Universitet, hvor hun forsker i EU som en sikkerhedspolitisk aktør og har stort kendskab til Europas ydre grænser, den eksterne grænsekontrol og migration. 

 

Vi ser frem til en aften i godt selskab, hvor vi kan sætte fokus på et aktuelt emne. Der vil naturligvis også være plads til spørgsmål efter oplæggene.

 

[captainform id=”1333120″]

Detaljer

Dato:
11. november 2021
Tidspunkt:
19.00 - 21.00 CET
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:

Sted

Godsbanen Skovgaardsgade 3, Entrance 3A, 8000 Aarhus Denmark
Godsbanen Skovgaardsgade 3
Aarhus, Entrence 3A 8000 Danmark
+ Google Maps