Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DUS U35: Besøg hos Taipei Representative Office

13. juni 2018 kl. 16.30 - 18.30 CEST

DUS U35 inviterer en lille gruppe medlemmer på besøg hos Taipei Representative Office til en snak om Taiwans rolle i verden lige nu. Og du kan komme med!

Danmark fører ligesom hovedparten af verdens lande en ét-Kina-politik. Men på trods af, at Danmark ikke har diplomatiske forbindelser til Taiwan, driver Danmark et handelskontor på øen, som har til formål at udbygge økonomiske forbindelser til Taiwan. Ligeledes har Taiwan et Repræsentationskontor i København, som varetager mange af de samme opgaver som en ambassade.

Til gengæld er Taiwan udelukket fra en række vigtige internationale organisationer. Det er ingen hemmelighed, at Taiwan længe har ønsket sig et sæde i FN, men den dør har Kina holdt lukket. Men er det muligt at indrette Taiwans medlemskab af FN og andre internationale organisationer på en måde, som også tilgodeser Kinas interesser?  Og hvad er Taiwans rolle i den nye verdensorden, så længe øen ekskluderes fra vigtige partnerskaber og beslutningsprocesser i det internationale samfund?

Bliv klogere på det og meget mere, når Taipei Representative Office åbner dørene for en lille gruppe DUS U35-medlemmer.

Vi vil blive vist rundt på repræsentationen og få mulighed for at tale med en række taiwanske repræsentanter. Der vil desuden blive serveret en let middag.

Der er plads til 20 deltagere på dette besøg. Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet via formularen nedenfor.

Bemærk venligst: Dette arrangementer er forbeholdt medlemmer af DUS U35, dvs. medlemmer under 35 år. Er du medlem af DUS men over 35 år, og ønsker du at deltage i besøget, så skriv en e-mail til udenrigs@udenrigspolitik.dk for at blive placeret på en venteliste.

Vi glæder os til at se jer!


    
     
   
This Form has no fields.

Detaljer

Dato:
13. juni 2018
Tidspunkt:
16.30 - 18.30 CEST
Begivenhed Kategori:

Sted

Taipei Representative Office
Amaliegade 3
København K, 1256 Danmark
+ Google Maps