Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST: En sikrere verden, der skaber tryghed for danskerne – En samtale mellem Udenrigsminister Jeppe Kofod og Danske Rederiers adm. direktør Anne H. Steffensen

20. august 2021 kl. 9.45 - 11.00 CEST

*** VI ER KEDE AF AT MEDDELE, AT DETTE ARRANGEMENT ER AFLYST ***

 

En sikrere verden og tryghed for danske borgere – samtale mellem udenrigsminister Jeppe Kofod og Danske Rederiers adm. direktør, Anne H. Steffensen.

Hvilken betydning har forsyningssikkerhed og handel for danskernes tryghed? Og hvordan sikres dansk eksport og handel i en verden, hvor de frie handelsveje udfordres af stigende protektionisme og konkurrence om knappe ressourcer og råstoffer?

I en samtale på Aarhus Havn vil udenrigsminister Jeppe Kofod og Danske Rederiers adm. direktør, Anne H. Steffensen, give deres bud på, hvordan udenrigs- og sikkerhedspolitikken kan bidrage til at styrke dansk eksport og skabe mere robuste forsyningskæder.

Samtalen vil også berøre regeringens nye udenrigs- og sikkerhedspolitiske strategi, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål direkte til udenrigsministeren.

Kom og deltag i samtalen om dansk udenrigs- og sikkerhedspolitik i en tid præget af global værdikamp, opbrud og klimaforandringer.

Samtalen modereres af Jessica Larsen fra Dansk Institut for Internationale Studier.

Det er et krav, at der kan fremvises gyldigt coronapas (lyntest, PCR eller vaccination) ved fremmøde.

Detaljer

Dato:
20. august 2021
Tidspunkt:
9.45 - 11.00 CEST
Begivenhed Kategori:

Sted

Aarhus Havn
Vandvejen 7
Aarhus, 8000 Danmark
+ Google Maps