Samtykke erklæring – Tilmeldinger

Jeg bekræfter ved mit samtykke, at jeg giver samtykke til, at Det Udenrigspolitiske Selskab indsamler og behandler personoplysninger om mig, når jeg tilmelder mig et af Selskabets arrangementer.

OPLYSNINGER

For at kunne administrere din tilmelding, registrerer og behandler vi følgende oplysninger om dig: Navn, mailadresse, tilknytning til Selskabet samt navn på evt. gæst.

Ved deltagelse i Selskabets arrangementer tages der til tider billeder og videoer til brug på vores hjemmeside og de sociale medier.

Vi sletter eller anonymiserer dine personoplysninger, så snart de ikke længere har nogen relevans. Når vi anonymiserer dine oplysninger gør vi det af statistiske årsager, herunder for at kunne redegøre for relevansen og opretholdelsen af vores tilbud.

I sjældne tilfælde kan der være behov for at dele dine oplysninger med vores samarbejdspartnere af sikkerhedsmæssige årsager. Dette gør sig f. eks. gældende ved vores årlige arrangement med Udenrigsministeren. Du kan se vores samarbejdspartnere for hvert enkelt arrangement i vores begivenhedskalender på hjemmesiden. Det er den samme side, hvor du tilmelder dig arrangementet.

Du er altid velkommen til at kontakte Sekretariatet, hvis du har spørgsmål eller ønsker indsigt i vores behandling af dine personoplysninger. Du kan henvende dig på telefon, mail, eller ved at møde op på vores adresse.

Telefon: 33 14 88 86
Mail: udenrigs@udenrigspolitik.dk

Det Udenrigspolitiske Selskab

Amaliegade 40A
1256 København K

FLERE INFORMATIONER

Du kan læse mere om Det Udenrigspolitiske Selskabs databehandling, videregivelse, sikkerhed mv. i vores privatlivspolitik i bunden af vores hjemmeside: www.udenrigspolitik.dk