Ungdomsmedlemskab – U35

Bliv en del af Danmarks ældste forening, der beskæftiger sig med udenrigspolitik, internationale relationer og globale forhold. Bliv klogere og tag del i samfundsdebatten.

"*" indikerer påkrævede felter

MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ

Ved at klikke ‘Indsend’, accepterer du handelsbetingelserne.

 

U35 er Det Udenrigspolitiske Selskabs ungdomsafdeling for unge under 35. Her er alle unge under 35 år med interesse for udenrigspolitiske anliggender velkomne.

Vi forsøger at skabe en arena for vidensdeling og debat af udenrigspolitik for studerende og young professionals. Vores bestyrelse arbejder kontinuerligt for at kunne tilbyde alle medlemmer interessante arrangementer og relevante aktiviteter.

Som medlem får man følgende:

  • Indbydelser til alle medlemsmøder, konferencer og tilsvarende arrangementer.
  • Digital adgang til tidsskriftet Udenrigs. Tidsskriftet udkommer tre gange om året med artikler om udenrigspolitik. Som medlem af U35 kan man tilkøbe et fysisk abonnement til en fordelagtig pris.
  • Indbydelser til at deltage i Selskabets studierejser. Deltagelse i rejserne betales dog særskilt.

Som DUS35-medlem får man desuden følgende, der kun tilbydes medlemmer af ungdomsafdelingen:

  • 4-6 særlige arrangementer årligt, målrettet unge mennesker. Vi lægger vægt på, at der ved disse arrangementer også bliver lejlighed til at netværke.

Prisen for medlemskab er 200,- om året.

 

Køb et medlemskab som gave og få tilsendt et gavekort, du kan glæde en anden med. Send en mail til medlem@udenrigs.dk med emnet ‘Gavekort’ og oplys hvilket medlemskab, du ønsker, samt navn, adresse, fødselsår og kontaktinformation (mail + telefonnummer) på modtager og på dig selv.