Familiemedlemskab

Bliv en del af Danmarks ældste forening, der beskæftiger sig med udenrigspolitik, internationale relationer og globale forhold. Bliv klogere og tag del i samfundsdebatten.

"*" indikerer påkrævede felter

Medlem 1 vil stå som betaler af medlemskabet
MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ

Ved at klikke ‘Indsend’, accepterer du handelsbetingelserne.

 

HVAD?
Som medlem får man følgende:

  • Adgang til alle vores arrangementer, konferencer og møder og webinarer.
  • Abonnement på tidsskriftet Udenrigs, som udkommer tre gange årligt. U35-medlemmer får digitalt abonnement, og andre medlemmer får et fuldt abonnement (fysisk og digitalt).
  • Mulighed for til at deltage i Selskabets studierejser.

HVOR MEGET?
Priser for medlemskab per år er:

  • Kr. 800,- (enkeltmedlemskab)
  • Kr. 1225,- (familiemedlemskab / 2 personer)
  • Kr. 200,- (U35-medlemskab 15-35 år)

Abonnement på tidsskriftet Udenrigs (3 stk/år) kan købes både fysisk, digitalt eller begge dele.

Medlemmer af U35 der ønsker at tegne fysisk abonnement på Udenrigs får rabat. Kontakt sekretariatet for at høre nærmere.

HVORFOR?
I en turbulent udenrigspolitisk tid er det vigtigere end nogensinde at forholde sig kritisk til det, der sker, og være med til at holde magthaverne ansvarlige for den politik, de fører.

Vi er en medlemsbaseret forening, hvor medlemmerne står i centrum. Vi er stolte af at have 1600 engagerede borgere, diplomater, forskere, journalister, politikere og studerende i vores netværk.

 

Køb medlemskab som gave og få tilsendt et gavekort, du kan glæde en anden med. Send en mail til medlem@udenrigs.dk med emnet ‘Gavekort’ og oplys hvilket medlemskab, du ønsker, samt navn, adresse, fødselsår og kontaktinformation (mail + telefonnummer) på modtager og på dig selv.