Jubilæum:

Published on

DUS fylder 75 år!

I år er det 75 år siden, at Det Udenrigspolitiske Selskab blev oprettet. Formålet var at fremme debatten om og interessen for udenrigspolitiske forhold i Danmark, fordi udenrigspolitik var for vigtigt til at overlade til politikerne alene.
 
Det mente vores stifter Ole Lippmann dengang i 1946, og det mener vi stadig i dag.
 
I en tid, hvor epidemier med lynets hast kan udvikle sig til globale pandemier, hvor demokratier flere steder i verden kommer under pres, og hvor misinformation spredes lettere og hurtigere end nogensinde før, har sober information og kvalificeret debat om udenrigspolitik, internationale relationer og globale tendenser aldrig været vigtigere.

Det kræver, at der findes aktører, hvis formål er at informere bredt og på tværs af forskellige sektorer; aktører, som ikke er bundet af politiske eller økonomiske hensyn. Sådan en aktør har DUS været gennem nu 75 år. Det er vi stolte af, og det vil vi gerne fejre.
 
Ovenpå halvandet år med corona, restriktioner og isolation har vi brug for fællesskab og at se hinanden i øjnene. Vi ønsker derfor at benytte anledningen til at invitere vores medlemmer og samarbejdspartnere til en festlig aften i udenrigspolitisk selskab.  

Aftenen byder på:

Reception og gallamiddag.

Deltagelse af HKH Kronprinsen, Keynote ved Anne Applebaum, amerikansk journalist og historiker, samt skåltale ved Ulla Terkelsen, journalist og udenrigskorrespondent.
Aftenens vært er Ulrik Federspiel, Selskabets formand, og til at styre os igennem det hele har vi som konferencier Michael Jarlner, International redaktør, Politiken.

Vi håber at se dig!

 

Invitationen er personlig og gælder dig samt en ledsager. Prisen for deltagelse er 750,- kroner per person. Pengene går ubeskåret til at dække omkostninger i forbindelse med fejringen.

Tilmeld dig senest den 8. oktober og betal via mobile pay 69356 eller til vores konto i Danske Bank, reg. nr. 1551; kontonr. 6467792. Husk at mærke betalingen med dit fulde navn.

 

[captainform id=”1331605″]

Categories: Galla