Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

U35xDanwatch #1: Putins venner

22. marts 2022 kl. 8.00 - 9.00 CET

På næste tirsdag kan du starte din dag med at mærke solstrålerne på dit ansigt, imens du cykler ind til Indre By, hvor vi byder på en dejlig kop kaffe med morgenbrød og croissanter og samtidig hører om et spændende emne. Vi inviterer nemlig til Meriem-Hadia Charifs nye serie af morgenbriefs i samarbejde med DanWatch.

Første undersøgelse, vi bringer under lup, handler om Vladimir Putins magtfulde entourage – en gruppe mænd, der på hver deres måde har forbindelser til Danmark. De hører til den russiske elite og er nu i Vestens sigtekorn i forbindelse med invasionen af Ukraine. Alligevel driver flere af Ruslands allerrigeste oligarker store milliardforretninger i Danmark. Mød dem til dette morgenbrief.

Oplæg vil komme fra DanWatch-journalister, Nadja Touzari, Mathias Glistrup og Thomas Gösta Svensson. Vores egen kommunikationansvarlig samt Ruslandsskribent på Dagbladet Informationen Ida Sparre-Ulrich vil supplere med viden om Putins andre internationale alliancer. Moderator er Meriem-Hadia Charif.

Start din dag med god morgenmad og über relevant viden, inden du drager vider til studie/job!

OBS: Mødet er kun for U35-medlemmer. Er du ikke medlem og er du under 35 år kan du melde dig til arrangementet for 50 kr. eller alternativt blive medlem for 200 kr. om året, og deltage i endnu flere arrangementer! Skriv til udenrigs@udenrigs.dk for mere information.

U35xDanWatch: I denne serie af morgenbriefs dykker vi én gang om måneden ned i en undersøgelse fra DanWatch. Arrangementerne er kun for U35’ere. Er der en undersøgelse/artikel, du syntes kunne være spændende at vi tager op? – Så er du meget velkommen til at skrive til meriem@udenrigs.dk.

Detaljer

Dato:
22. marts 2022
Tidspunkt:
8.00 - 9.00 CET

Sted

DanWatch
Nørregade 18
København K, Nørregade 18, 4. 1165 København K Danmark
+ Google Maps