Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

U35: Ungdommelig udenrigspolitisk sensommerfest

22. september 2023 kl. 19.00 - 22.00 CEST

Sommervejret lakker mod enden, men historien er kun lige startet – og det er måske ikke så ringe endda, når man synes udenrigspolitik og deslige er spændende.

Kom og vend verdenssituationen over en sensommerdrink med U35’s bestyrelse og godtfolk fra nogle af de organisationer, der også samler unge med interesse for den store verden lige fra FN over NATO til EU og så videre.

Vi har tre-fire talere i løbet af aftenen, der vil tage fat i hver deres emne [TBA], så der er lidt at snakke om, mens en af vores egne bestyrelsesmedlemmer vil spille nogle lækre toner for os.

Tag også gerne din ven, kollega eller kæreste med under armen. Hvis du er interesseret, men det for eksempel er dit første arrangement med U35, så ræk ud til næstforperson Lucas Honoré via Messenger eller på lucashonore1@gmail.com, så sørger han for at du bliver introduceret godt til organisationen og får en god oplevelse til arrangementet.

Vi glæder os til at se jer alle!

Der er desværre lukket for tilmeldinger til dette arrangement. Skriv dig på venteliste ved at sende en mail til udenrigs@udenrigs.dk og oplys fuldt navn og kontaktinformation.

Detaljer

Dato:
22. september 2023
Tidspunkt:
19.00 - 22.00 CEST
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Det Udenrigspolitiske Selskab
Amaliegade 40a
København K, 1256 Danmark
+ Google Maps