Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

U35: Uddeling af Lippmann-prisen 2019

31. oktober 2019 kl. 17.00 - 19.00 CET

Det Udenrigspolitiske Selskab U35 uddeler i år for første gang Lippmann-prisen sammen med Ole Lippmann Fonden, og du er inviteret til at deltage i festlighederne!

Ole Lippmann var dansk modstandsmand under Anden Verdenskrig og blev efterfølgende Det Udenrigspolitiske Selskabs ophavsmand.

Som ung ildsjæl med et brændende ungdomsaktivistisk hjerte havde han øje for vigtigheden af en aktiv udenrigspolitisk debat og så nødvendigheden af en større folkelig inddragelse i den politiske proces – og dette blev drivkraften bag Selskabets oprettelse.
Lippmann-prisen er derfor en hyldest til ungdomsaktivismen og vigtigheden af unge menneskers mod, visioner og aktive indsats for at fremme frihed og demokrati.

Christian Friis Bach, tidl. generalsekretær for Dansk Flygtningehjælp, vil overrække prisen, som gives i anerkendelse af en yngre persons særlige indsats på det internationale eller humanitære område, og for hvem det er lykkedes at skabe opmærksomhed om internationale forhold i Danmark og derved styrke danskernes internationale udsyn. 

Kom og vær med til en festlig aften, hvor der efter prisoverrækkelsen vil være live musik, champagne og snacks!

Arrangementet er kun gratis for medlemmer af Det Udenrigspolitiske Selskab – tilmelding nødvendig herunder.


    
     
   
This Form has no fields.

Detaljer

Dato:
31. oktober 2019
Tidspunkt:
17.00 - 19.00 CET
Begivenhed Kategori:

Sted

Salon K, Huset i Magstræde
Rådhusstræde 13
København K, 1466 Danmark
+ Google Maps