Published on

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Reception for Udenrigs med Mark Galeotti

11. marts kl. 17.00 - 19.00 CET

Kom med, når vi lancerer det nye nummer af Udenrigs om internationalt organiseret kriminalitet og i den forbindelse får besøg af den prominente Ruslandsekspert Mark Galeotti.

I februar blev den kendte oppositionspolitiker Aleksej Navalnyj meldt død i en sibirisk fangelejr. Det skete knap en måned før det russiske præsidentvalg, der finder sted den 17. marts.

Putin, der forventes at forlænge sit embede ved valget, har i sin position i spidsen for Rusland spillet en helt central rolle i en ny geopolitisk tidsalder, hvor krigen er tilbage på det europæiske kontinent, og hvor det internationale diplomatiske landskab er forandret.

I Udenrigs’ nye nummer bidrager Mark Galeotti med en artikel om, hvordan Putin siden 1990’erne har skabt en alliance med den russiske kriminelle underverden og reelt brugt forbrydere og forbrydelser til regimets fordel.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål efter samtalen.

Vi glæder os til at se jer!

Mark Galeotti er en prominent Ruslandsekspert. Han er direktør for rådgivningsfirmaet Mayak Intelligence og adjungeret professor ved University College London på instituttet Slavonic and East European Studies. Han er desuden ekstern seniorforsker ved The Royal United Service Institute og The Middle East Institute’s Frontier Europe Initiative.

Link til tilmelding (Zoom)

Der er desværre lukket for tilmeldinger til dette arrangement. Skriv dig på venteliste ved at sende en mail til udenrigs@udenrigs.dk og oplys fuldt navn og kontaktinformation.

 

Detaljer

Dato:
11. marts
Tidspunkt:
17.00 - 19.00 CET
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Det Udenrigspolitiske Selskab
Email
udenrigs@udenrigs.dk

Sted

Festsal, Storbycenter Bethesda
Rømersgade 17
København K, 1362 Danmark
+ Google Maps